reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

fajna ta przyczepka, widzialam dzieci w takich na deptaku wzdluz plazy i wygladaly na szczesliwe.My bedziemy kupowac chyba jednak tez fotelik bo dookola same lasy a taka przyczepka to chyba raczej do miejskiej jazdy sie nadaje.
Reamonn wklejaj zdjecia jak tylko bedziesz jakies miala:tak:

reklama
Postaram sie wkleic dzis fotki.
Sluchajcie tez myslalm o tej przyczepce ale niestety w Polsce nie ma zezwolenia do jazdy po drogach miejskich z taką przyczepka :o(

Ach jeszcze cos. W ostatniej chwili odwolalam aukcje z pomaranczowo popielatym fotelikiem. Niestety nie mieli choc taki wystawiali, zamowilam wiec gdzie indziej grafitowo-popielaty z czerwonym srodkiem. Pasuje do rowera ;) bedzie tez ten sam kask ktory pokazywalam tylko czerwony. Jak dotrze zrobie zdjecia w kompleciku.

Fajny fotelik Reamonn ,my mamy rowerek ale cena dla mnie jest przerażająca:szok::szok:.
A co do ubrań to już nie mam w czym chodzić :szok:,spodnie zawijam w pasie od 2-3 razy ale za ładnie to nie wygląda i czekam na wypłatę:-),pójdą zakupki w ruch

Wiolu masz racje fotelik duzo kosztuje, ale jako ze Kaja dostala kase na roczek stwierdzilismy ze chcemy kupic jej cos porządnego. Teraz po kilku wycieczkach nie zamieniłabym go na inny. Kaja spi w nim i nie obawiam sie ani o nasza ani o jej wygode.

Ech zakupy, teraz sa super wyprzedaze... ja zaniedbalam swoje zakupy ale ostatnio maz wyslalam mnie na pare minut i w 3 minuty mialam tunike i bluzeczke Amisu, a wczoraj kupilam sobie spodniczke w Colloseum za jedyne 20 zł ;) przecena z 77zl.
Spodniczka na zdjeciu ponizej
Picasa Web Albums - Dominika - Kaja 12 miesięcy

reklama
Swietne te zakupy Reamonn!!! Kajunia swietnie wyglada nie tylko w tym uroczym foteliku!!! Ty rowniez zgrabniutka jestes i takie spodniczki to jak najbardziej dla ciebie!!!
My nie jezdzimy na rowerach wiec fotelik tez nie bedzie w naszym posiadaniu ale jak maly podrosnie to dostanie prawdziwy rower i niech sam zasuwa!!!

Do góry