reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Widze ze dziewczyny sie rozpisaly a a odwlailam kawal dobrej roboty...niewiem skad wzielam na to sily ale poprasowalam dzis wszystko co bylo mozliwe do prasowania...ubranka ulozone juz w komodzie,zostalo mi jeszcze odswiezyc kocyki no i jutro zakupy...zgodnie z rada jade ogladac lozeczko o wozek i jeszcze pare innych potrezbnych drobiazgow...ale frajda prasowac i skladac takie male cudenka...

reklama
Ja też już jestem po pranku i prasowanku ,wszystko zapakowane do komody czeka teraz namaleństwo .Dostałam parę rzeczy o rozmiarze 56 ,tylko nie wiem czy nie będzie za małe ,bo moje dzieci miały po 59 cm. jak się urodziły .Ale to nic leży wyprane i bedziemy przymierzać jak maleństwo bedzie już w domku :laugh:

Pościel też wyprałam ,poniewaz jednak" zajeżdża " nowością i teraz pięknie pachnie płynem

dziewczynki, a jak segregujecie ubranka-według rozmiaru czy typu, np. koszulki, body, kaftaniki oddzielnie czy może kompletami? ja zupełnie nie mam na to pomysłu :( HELP!

Ja według typu ubranek ,bo jakbym chciała według rozmiaru to raczej niestarczyło by miejsca a juz udostępniłam małemu swoją część komody i szufladę :laugh: :laugh:

ewan,ja poukładam rozmiar 56 oddzielnie i rodzajami,np koszulki razem,śpioszki razem :) tylko,ze ja mam sporo miejsca w swojej szafie i komodzie. Kolorami nie układam.

Ewan mam taki mix kolorów że w szufladzie mam body ,koszulki ,kaftaniki i czapeczki a w szafce podkoszulki ,pajacyki ,śpiochy ,dresiaczki ,bluzy i spodenki i jeszcze ma coś dojechać

no i ja na razie mam sporo miejsca to chyba poukładam rodzajami, raczej mam większośc w rozmmiarze 62 jak na razie

I chyba będe zmuszona udostępnić jescze jedną szufladę ( dobrze że są ogromne) ,bo jak coś dojedzie to trzeba gdzieś to upchnąć a z tego co wiem to mają to być większe rozmiary

reklama
Do góry