reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
my tez musielimy pokombinowac z naszymi :laugh: szufladami i przenieslismy sie do innej komody a dla malego dostalam taka szafke z szufladkami i tam mam nadzieje wszystko zmiescic ;)

Mnie się wydawało że wszystko wejdzie do szafki i szuflady i chyba się pomyliłam i będe musiała coś wykombinować ,już wczoraj myślałam nad tym

A ja jestem przerażona, bo praktycznie jeszcze nic nie kupiłam dla dzidzi, a tu taka informacja u gina... A jeszcze do tego czekam na moją wypłatę z ZUS-u, żeby cokolwiek kupić... Dobrze, że przynajmniej we wtorek kupiłam sobie całą wyprawkę do szpitala...

Ja też chyba będe musiała wziąść słowa gina poważnie i być przygotowaną do porodu w drugiej połowie czerwca .Przedtem brałam tą informację z przymrużeniem oka i wolałabym żeby troszkę poczekała ale... CO MY TU MAMY DO GADANIA ?! ;D

Hmm.. wygląda na to, że ja w ogóle nie biorę pod uwagę wczesniejszego porodu, bo zupełnienie nie jestem do tego przygotowana. Dla Małego mam juz prawie wszystko ("Prawie - robi wielką różnicę" :D). Jednak dla siebie to w sumie nie mam nic - co prawda mam w szafie nówke koszule w razie co, ale po za tym to nawet nie wiem co dokladnie powinnam zabrac - tzn. wiem, że lista jest u nas na BB i jak przyjdzie co do czego to bede z niej korzystac :) - oby wtedy prądu nie wyłaczyli hihihih

reklama
Ja też dziś przeglądałam listę i w sumie dla dzidzi już nie dużo zostało do kupienia ,przydałoby mi się wstapić do Apteki ale za każdym razem stwierdzam że jutro i tak mnie schodzi ;D ;D

Do góry