reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Chyba nic specjalnego Aneczko ,szukałam jakiegoś ładnego i dobrej jakości śpiocha razem z bluzeczką .I to też będzie zależało od pogody jaka bedzie .Mam dostać sweterek jakby było zimno .Są gotowe wyprawki w sklepach ale nie ma tam  żadnych rewelacji ,tyle że dodają do śpiochów sweterki  i czapeczki z wełny

reklama
O.K. rozumiem ;D Myslalam ,ze moze macie jeszcze cos innego na mysli ale jak tak to wiem o co chodzi ;)

ja mam 2 kupione nowe właśnie wtakich zestawach rozmiar 62, myślę, że będzie ok
z tego co wiem do tej kliniki co będę rodzić nie zabiera się swoich rzeczy dla maluszka bo dają w prezencie, ale na wszelki wypadek zapakuję do torby jedną wyprawkę

Ja chyba jeden taki komplecik kupię bo tak to mam ubranka i trochę po córci i trochę nowych kupiłam no i jeszcze ciocia mi paczkę ze Stanów wysłała więc wystarczy żebym tylko zdążyła to wszystko założyć :)

Aniu-jeden chyba w Twoim przypadku rzeczywiście wystarczy, masz rację-oby tylko zdążyć wszystko nałożyć

reklama
Do góry