reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
Wiolu widze ze sie rozkrecilas z zakupami dla malenstwa1!! Sliczne ubranka!!!
Tasha po twoim wozeczku naprawde nie widac ze ma juz 4 latka!!! Gdybys tego nie napisala to nikt by tego nie zauwazyl!!! Twoje malenstwo na pewno bedzie zadowolone!!!

Dziś dostałam jedną turę ubranek które oczywiście się już suszą a w przyszłym tygodniu będzie następna dostawa od tej koleżanki która podarowała mi wózek i łóżeczko .Więc myśle że to co najważniejsze już mam i mogę spokojnie dokupować inne rzeczy przydatne bezpośrednio maluchowi :laugh:

Ja nie kupowałam dużo ubranek bo oczywiście mam po swojej córci ale dopóki nie dowiedziałam się że będzie dziewczynka pokupowałam parę ubranek takich chłopieco-dziewczęcych.Jeszcze tylko wyprawkę kupię i już wiecej nic bo mam sporo ubranek po Laurze no i jeszcze idzie paczka ze Stanów więc nie ma sensu.Następnym razem powklejam sukieneczki bo mam jeszcze wszystko u rodziców.A narazie to:

i jeszcze kocyk

No to narazie tyle.Myślę że mojej małej córci będą sie podobały :)

Oj jakie cudenka! A ja popralam wczoraj wszystko co kolorowe, biale ubranka w sobote i dzis mam zamiar zabrac sie za prasowanie..ale cos chyba mnie przeziebienie bierze, wzielam juz panadol i czekam na poprawe ;)

reklama
Ale slodziaste te ciuszki ;D Juz sie doczekac nie moge kiedy bede mojego synusia ubierac i tulic na rekach :)

Do góry