reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

WITAJ Kaju Na pewno nie ma tak tego dużo ,ja myślałam że mam masę ubranek jak mi siostra przytargała dwie reklamówy a tu się okazuje że muszę jeszcze dokupić parę pajacyków .po prostu jesteśmy wariatki :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
.

reklama
Oj tak , jestesmy WARIATKI .

Chyba nie da sie tak spokojnie usiasc i czekac ......... i niczym sie nie przejmowac i nie obawiac.....

Kaju, to czy przegielas z zakupami to sie dopiero okaze!!! Poczekaj jak dzidzia sie urodzi, wtedy zobaczysz, ze tu plamka, tam kupka i trzeba bedzie czesto ciuszki zmieniac!!! Jzeli wydaje ci sie ze za duzo kupilas to sie nie przejmuj a jezeli okaze sie ze masz za malo to zawsze bedziesz mogla cos na bierzaco dokupic!!! Nie mieszkasz przeciez w Mozambiku!!! ;D

A nadmiar zawsze mozesz wystawić na e bay! ;) Ja po sortowaniu zauważyłam,że mam mało ciuszków na pierwsze 3 miesiące,dlatego od kilku dni jak szalona walczę na aukcjach na Allegro ;D jakoś szkoda mi kasy na nowe ciuszki a tutaj są też śliczne,prawie wogóle nieużywane. Dzis przyszła paczka z rampersikiem Disneya i 2 pary śpioszków kolorowych i body na ramiączka z hipciem zielone! PIĘKNE!A kosztowało mnie to wszystko może ze 30 zł...a w sklepie same wiecie.

Jak ja Was dobrze rozumiem :))
Ja mam przy monitorze wielką kartke z napisem KOBIETO NIE SZALEJ! - bo tez dzien zaczynam od BB a potem od allegro i najchetniej to bym wszystko po kolei kupila :)))

Moge Ci na parę dni swoją pozyczyć :), bo chciałabym poczuć znowu troche swobody :D

Zadzwonila wlasnie do mnie mama..ona chyba jeszcze bardziej "nakrecona" niz ja na temat zakupow. I jak jej tu nie tlumaczyc zeby nie przywozila laktatora, butelek i smoczkow, bo to tez wszystko jest :D Poradzilam jej zeby kupila kilka spioszkow, a resze kupimy wspolnie u mnie jak przyjedzie na Boze Cialo (inaczej by sie obrazila :laugh:).
Sluchajcie, tu sa takie wanienki "garnki" dla niemowlakow..chyba nie bede kupowala, bo sa naprawde bardzo male i nadaja sie chyba (?) tylko na kilka tygodni. Czy ktoras z Was takie cudo kupila?? (nie mam niestety zdjecia pod reka)

reklama
Jagusiu podobno sa bardzo wygodne do kapieli malucha ale tez mi sie wydaje ze po paru miesiacach nie bedzie juz spelnialöo swojej funkcji!!! Poza tym uwazam ze wyglad tego "garnka" pozostawia wiele do zyczenia! To tak jak bym dziecko w wiaderku kapala!!! Chyba lepiej kupic tradycyjna wanienke!!!

A co do wanienki to wczoraj moj maz mi oznajmil ze dostaniemy taki zestaw lazienkowy do kapieli i przewijania malucha od jego kolegi z pracy!!! Bardzo sie ciesze bo nie bede musiala z malym caly czas latac po domu by go przewinac po kapieli poniewaz jego pokoik jest na pietrze a lazienka na dole!!!

Do góry