reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Ewan ty to myslisz praktycznie!!! Fajny pomysl z tym dodatkowym woziem!!! Tym bardziej jezeli jestescie czesto na wyjezdzie!!!

reklama
no właśnie, praktycznie całe lato jak będzie w miarę ciepłe będę siedzieć na wsi i maluszka przewietrzać (oczywiście rozsądnie), a nie trzeba będzie za każdym razem pakowac do bagażnika wózka.

te allegro to naprawdę super sprawa tylko, że trzeba się dobrze trzymać za kieszęń bo pokusy są straszne!!!!!!!!!!

daleko jeszcze jesteście z zakupami, ja już mam sporo, brakuje parę drobiazgów, ale takich, że nawet tatuś z kartką kupi

Ale slicznosci te wasze zakupy.....az sie zaczelam martwic ze cos do tylu jestem...bo oprocz kilku ciuszkow..i rzeczy do szpitala to tak naprawde nic nie mam....chyba musze sie zabrac za eBay:)co do wózka to w koncu nie mozemy sie zdecydowac czy sprowadzac z polski...ciage czekamy ze moze tu cos ciekawego sie pojawi...:)Gratuluje wam zakupow..mam nadzieje ze niedlugo tez bede sie miala czym pochwalic!!:)

Ewan - fajny ten wózek, Twój synys od urodzenia juz dwie "bryki" bedzie miał :))

A nasze łozeczko juz wczoraj było do odebrania, ale nie mielismy wczoraj czasu. Dzis przyjezdza moja przyjaciołka to pewnie tez nic z tego, jutro mamy usg... ale do piatku na pewno odbierzemy :))

Ja bym sie na waszym miejscu doczekac nie mogla i wzielabym nawet ta przyjaciolke niech troche potarga z wami!!! (zart) Ale jak juz Elpisku bedzie wasz nowy nabytek w domku to wiesz co masz zrobic??? Fotki i do kompa!!!!

Hihi, no pewnie, ze bym wziela od razu, ale wtedy chyba ona musialaby spac w tym łozeczku, bo wtedy nie bedzie gdzie materaca rozłozyc :)) Bo Asia to czwartku zostaje u nas :)

Elpis czekamy na zdjęcia

a moje mebelki jeszcze się robią, może na koniec maja bedzie zrobione :(

reklama
No i stalo sie, przegielam z zakupami na internecie.
Zaopatrzylam sie w ciuszki jakbym sie trojaczkow spodziewala..... No normalnie wymknelo mi sie to spod kontroli !
A najgorsze jest to,ze i tak dalej czuje ze jeszcze NIC NIE MAM .......... i sie stresuje niepotrzebnie.

To jest jakis obled !

Do góry