reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Wlpisku wozeczek naprawde bardzo fajny. pewnie wiekszosc z deltimu ma te funkcje, jak myslicie?
bedziesz mogla polaczyc usypianie maluszka z innymi rzeczami, usiadziesz sobie wygodnie w fotelu, zrelaksujesz sie a noga bedziesz wozeczek bujala ;D

reklama
Elpis,
Gratuluje tylu pieknych zakupow !
Dzidzia nadchodzi wielkimi krokami i dobrze miec jest taki spokoj ducha wiedzac,ze wszystko co najpotrzebniejsze juz sie ma. Przynajmniej jedno zmartwienie z glowy !

Ciesze sie,ze udalo ci sie zaoszczedzic, bo nie dosc ze fajne rzeczy to jeszcze WYSZPERANE :)
Acha no i niezla z ciebie musiala byc aktoreczka w tym sklepie , hahhaha. Wyobrazam sobie jak krecisz nosem z niezadowoleniem ,a w srodku serducho az skacze ze szczescia :)

Madziu, super zakupy!!! A gdzie kupowałaś? Ja na razie zrobiłam małą pauzę jesli chodzi o wydatki i czekam na pensję za maj... mam nadzieję że przyjdzie koło 24... W każdym razie bardzo chciałam wszystko rozłozyć na raty ale jak zwykle mi nie wyszło...no ale mam meble w łazience :-).

A jak wygląda Twój wkład kokosowy w rożku? Bo ja też kupiłam taki rozek z wkładem (na allegro...) ale jakos ten wkład do mnie nie przemawia. Na razie leży na dworze i sie wietrzy, bo tak jakoś dziwnie pachnie...

Dzieki dziewczynki :))

Kaju - masz racje, szopke odstawiałam niezłą, a nogi same chciały mi skakac :)

Nekkar - wkład jest w porzadku, nie ma zadnego zapachu (hmm co prawda mam zapchany nos wiec i tak nic nie czuje, zaraz zapytam Piotrka czy on cos wywęszy :))

Elpis gratuluje zakupków ale fajnie masz juz tyle rzeczy my wciąż jeszcze nie zdecydowaliśmy się na wózek

Elpis-super te Twoje zakupy, ale przyszalałaś! to już psychicznie chyba bezpieczniej jak ma się już trochę rzeczy dla maluszka, nie wpadamy w panikę, że czegoś zabraknie

wklejam link do wózeczka, który kupiłam na allegro na wieś, żeby nie ciągać wózka z domu tylko zostawić na wsi zapasowy i taki, co go można po leśnych drogach prowadzić, jak za taka cenę to ma nawet sporo funckcji i wygląda chyba całkiem w porządku
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=102617275

Ewan wózeczek wygląda w porządku i napewno to duża wygoda jak wszędzie nie trzeba za soba ciągnąc wózka

reklama
Do góry