reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
nie rozpakowalam, bo potem nie uda mi sie tak samo złozyc (mam do ego "talent";)))

i przybornik, ktory mi sie podobal, ale kosztowal 65 zl, a ze kobitce zostałby sam przybornik i pewnie nikt by go oddzielnie nie kupil to sprzedala nam za 30 zl.

musialam tak "etapami" cykac fotki, bo mam za krotki kabelek od kamerki i za daleko nie moglam odejsc :)

oczywiscie jest do tego spacerówka, ale nie wiem czy ja wykorzystam, bo smiesznie wyglada na tym duzym stelazu, ale zobaczymy. Ten byl na tyle tani, ze nie bedzie mi przykro pozniej dokupic osobna spacerowke.

Nie zrobilam fotki spacerówki, bo dzis mi sie juz nie chce wyciagac tego wszystkiego, a wczoraj z emocji zapomnialam porobic fotki jak sie "bawilismy" z Piotrem :)) - zakupami oczywiscie hihihi

reklama
Do góry