reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Kociu - spiworek super, musi byc bardzo mieciutki:) K@siek - problem ze wstawaniem latwo rozwiazac kupujac spiworki z otwieranym na guziczki dolem (gdzies tu wstawaialam juz linka), ja jestem zadowolona, Julka spokojnie stoi - zostawiam po prostu zawsze dol otwarty. Asiu - tablica fajna, ja chyba na moment przystopuje z zakupem nowych zabawek bo miejsca brak a widze ze Julke interesuja na tym etapie i tak najbardziej liscie, kamienie i kasztany a w domu raczej kable i sciany (?).
Wyrzucilam jej ostatnio polowe zabawek i schowalam w szafie...patrzac na to czym sie bawi wydaje mi sie ze jeszcze polowe moge na przyszlosc schowac - beda "jak nowe":).

A wlasnie - apropos zabawek - czym bawia sie Wasze dzieci w domu najchetniej?

Julka uwielbia zabawe z lalka - moze dlugo dosc siedziec przy niej, liczyc paluszki, udawac ze ja karmi albo gryzc...tarmosi ja niemilosiernie za wlosy wolajac "jaja jaja". W kojcu widze ze lubi z kolei zabawe z misiem, uprawia dlugie monologi (choc rownie dobrze rozmawia z butami lub ...z pampersem). Niestety nie jest dobra "w klocki", pobawi sie chwile, powrzuca, ale jakiejs wielkiej koncentracji brak.

reklama
Tablica dla małej artystki to strzał w 10tkę!:tak:
Jagusiu,nasz Oliś najchętniej bawi się...pilotami,komórkami,jesliby mógł to zapalniczką nie pogardzi-oczywiście mu nie dajemy;-)Ma swoj gwizdek na którym gwiżdże tak głosno,że uszy bolą:-D:szok: a do tego lubi swoją żyrafkę z piłeczkami Fisher Price,klocki sensoryczne-ale ich nie układa,raczej ogląda co jest w środku i nimi rzuca;-) bardzo lubi swoją przytulankę slonika Edzia i jak mu źle to rozpaczliwie woła EDZIA-żeby mu go podać z łożeczka i się do niego tuli. Poza tym lubi wszystkie swoje zabawki,na dole w hallu ma olbrzymi kosz,codziennie wysypuje go na podłogę i wybiera z kupki:tak: no i największą miłością Olisia jest...auto,czasem potrafi tak długo prosić,żeby go zabrać do samochodu,że nie mam wyjścia...a potem wszystkie pokrętła,schowki i wajchy nie mają przed nim tajemnic,biega po całym samochodzie jak zaczarowany,a ja sterczę przy drzwiach na dworze nawet z godzinę,jest nieznudzony:-D

To chyba na topie będą piloty i komórki:-D:-D.U nas najlepsza zabawa jest w kuchni ,bo przecież tam jest wszystko czego nie wolno dotykać.Najlepsze są garnki i ...kosz na śmieci gdzie wrzuca wszystko co popadnie i jaki jest efekt tego dla mnie?????MUSZĘ GRZEBAĆ W ŚMIECIACH:-D:-Dwidzicie co matkę spotkało hi hi

Fajowa TABLICA!

My na etapie klocków. Mała potrafi składać klocki i robić z nich rozne kształty. POtem rozkłada na czesci i od nowa. Moze bedzie z niej architekt w przyszlosci ;)
Lala bawi sie pare sekund podobnie misiami. Oczywiscie uwielbia wszystko co moze klikac i przyciskac: telefony, TV i restart PC ;o)
Poza tym kuchani jest the best podobnie łazienka :) A najlepsze grzebanie przy rowerze mamusi, a w szczegolnosci łancuch i wszystko czym mozna sie pobrudzic!

Olenko, ale ciuszki:szok::szok::szok:superkowe, a dresik ze snoopim jest boski:tak:
Ja uporczywie szukam jinsow dla Mikiego i zadne mi sie nie podobaja, a jak sa fajne to za duze, albo za male rozmiary...:baffled:

reklama
martag,nam bardzo podobaja się jeansy Nexta,sa odbajerzone,z naszywkami,przetarciami itp,ja zawsze znajduję takie na allegro,tylko rozmiarówka jest duża,nam spokojnie starczaja takie na 80 cm,tyle ze Olis w pasie chucherko ;-)

Do góry