reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Zuzol dostanie też coś z serii szczeniczka uczniaczka-krzesełko uczydełko...Jak tylko Młoda usnęła Mario rzeucił się składać to cudo bo ubzdurał sobie ,że na rano będzie mieć bo Dzień Dziecka już będzie...I teraz my sie po cichu bawimy;-);-);-);-)Do tego jeszcze mamy dla Niuni też z Fisher Price interaktywny kocyk i bączka ze zwierzątkami...

reklama
Super kociu to krzesełko,tyle,ze mój ruchliwiec za nic by w nim nie usiedział:no:;-)
My w końcu zamówiliśmy Oliwierkowi na DD pełzaczka

http://www.allegro.pl/item198070980_pelzaczek_fisher_price_od_ss.html

a od moich rodziców książeczkę

http://www.allegro.pl/item199743696_v2_fisher_price_ksiazeczka_rymowanka_po_polsku.html

Od dziadka którego rzadko widuje dostał juz dziś ciężarówkę
http://www.allegro.pl/item197503748__bk_fisher_price_ciezarowka_z_klockami.html

...i taką samą książeczkę Fishera jak zamówiliśmy:baffled: i jutro ma wymienić na coś innego;-)

...ciężarówka średnio mu przypadła do gustu:baffled:
Acha,mały dostał też fajną czapeczke w paseczki z daszkiem od teściowej i z 3 tygodnie temu basen dmuchany,ale taki bez bajerów:-(
A co Szczeniaczka to poczytałam opinie innych mam i wiekszośc dzieci bawiła się nim...5 minut a teraz kurzy się w kącie...także zrezygnowałam ;-/
Moniś,łowy udane! Widzę,że seria z żabką też wam przypadła do gustu! ;-)

Oleńko, Kociu -super prezenty szykujecie dla maluszków :tak: w końcu to ich pierwszy dzień dziecka:tak:
u nas będzie skromnie bo od dziadków (teściów) nic nie dostanie-mogę policzyć na palcach jednej ręki wszystkie prezenty jakie mała od nich dostała od początku swojego istnienia:dry: my też za wiele nie chcemy wydawać na zabawki bo postanowiliśmy kupić małej porządne sandałki ( a takie też troche kosztują :baffled:) no i mamy teraz sporo innych wydatków. Poza tym mąż postanowił zabrać nas na Mazury na długi weekend (jedziemy już w czwartek:-)) żebyśmy zmieniły trochę klimat bo na naszym osiedlu oddycha się tylko kurzem i pyłem lecącym z budujących się dokoła bloków:no::wściekła/y:-więc to będzie nasz prezent dla małej na dzień dziecka:-p

Jeśli wypali nam sprawa z mieszkaniem ( na dniach się wyjaśni) to malutka będzie miała w końcu swój pokój i dużo miejsca na zabawki:-D:laugh2:wtedy zacznę jej kupować hurtowo:laugh2::laugh2::laugh2:

No, no świetne prezenciki szykujecie dla swoich szkrabów.
Kociu wiesz tez myslałam nad tym krzesełkiem bo jakis czas temu bylismy u znajomys którzy maja wlasnie takie cudo i o dziwo mała była bardzo zainteresowana. Napisz jak tam reakcja Zuzu

Ja dziś kupiłam farmę z firmy Smiki, może nie jest to zbyt oryginalny prezent, ale napewno spodobał się Mikołajowi, od razu zaczął dusić na guziczki, jak pani wzięła do nabicia w kasie, zaczął się drzeć, że mu ją zabrała. :-D

Zauważyliśmy z Grzesiem, że obojętnie jaką zabawkę mu kupimy, każda będzie fajna, jak się będzie swieciła i głośno grała. Inne zabawki są tylko na przysłowiowe 5 minut.

Ależ śliczności sie naoglądałam!

Jagusiu ta Zebra rewelacja, ale chyba na skarsze dzieci... pisze ze od roczku, hmmm. Tak czy inaczej super zabawka! Sama bym sie pobujała ;-)

Kreciku, te koniki sa świetne!!!

Kociu, fajowe to krzesełko. POdeslij fotki Zuzinka jak sie bawi!

Olu, widzialam ten sam basen ktory pokazywalas za pół ceny na promocji w Praktikerze.

My kupilismy Kaji basenki grzybek. Jest super bo w sam raz na ten wiek. Nie musze sie martwic ze sie przewroci i stlucze gdyz jest dmuchane dno. Mnostwo zabawek i daszek aby jej slonko nie przypalilo.
Za rok bedzie wiekszy!
A od tatusia dostała dziś takie fajne klocuszki Fisher Price z domowymi zwiarzątkami.
A jutro w sam Dzien Dziecka bierzemy Kaje do wesolego miasteczka. Akurat zaczynaja sie Dni Niepolomic co zawsze jest bardzo hucznie obchodzone... Duzo zabawy, imprez, koncerow, wystaw :tak:.

SUPER PREZENTY DOSTAŁY WASZE POCIECHY .:-):-)
Ja mam na oku inne zabaweczki
V2* FISHER PRICE - AKTYWNE KLOCKI (201428210) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
V2* FISHER PRICE - UCZONA SŁUCHAWECZKA (201989945) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
V2* MY BABY grająca wieża ze światełkami (198093998) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

a najbardziej się zastanawiam nad tym
img.php

Stolik +stołek Abrick

NOWY STOLIK EDUKACYJNY od CHICCO 2 w 1 - EXPRESS ! (191919792) - Aukcje internetowe Allegro

Wiolciu to zalezy, czym Oskarek sie lubi bawic. Mi osobiscie podoba sie ten stolik, ale u mojego Mikiego nie zdalo to by egzaminu, on lubi wszystko co sie kreci, swieci i gra:tak:
My na razie nie kupilismy nic. Mikolajek dostal tylko caluski, ale chcemy mu kupic basen z bajerami, tylko nie mamy czasu jechac na zakupy, tragedia:wściekła/y:

reklama
Widzę Martag, że nasze Mikołajki to bratnie dusze jakieś chyba są, ponieważ podobnie jak Twój Martusia Synuś tak i Mój lubi wszystko co się świeci, kręci i gra :happy::happy::happy:.
Dziś kupiliśmy na Allegro Mikołajkowi BASEN BASENIK-AUTKO + 50 piłeczek, naszej rodzince bardzo się podoba, nam też... bo jest taki inny zresztą sami popatrzcie:
BASENIK BASEN AUTKO Z 50 PIŁKAMI NOWY (201385841) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry