reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
Olu fajne te rzeczy! A co do klockow to Allanek dostal takie podobne od mojej kolezanki i nie wiedzialam ze to sa wlasnie klocki sensoryczne! Z tym ze te jego klocki maja tylk jakies figurki w srodku i nie wydaja dzwiekow!

Olu swietne, chyba kryska cos takiego dla Marysi dostala jesli dobrze pamietam:tak:
To lece na allegro patrzec na koniki;-)

Ale fajnie sie watek rozwinal:)

No to juz na 100% kupimy (tzn tesciowie kupia) tego pieska (po francusku, dodatkowa przesylka z Polski kosztowalaby jednak za duzo). Klocuszki tez sa fajne, ale my juz mamy takie odziedziczone tez z Fisherprice (polecam zreszta):
Willkommen bei Fisher-Price.com!
Dostalismy juz z zepsuta bateria i nie zaluje bo wlasnie posluchalam jak glosno piszczy ten slimak. A bez muzyki jest tyle mozliwosci zabawy. Naprawde super klocki i wieze mozna robic i stukac i baczki na podlodze krecic...
Baseniki tez brzmia kusza. Tylko ze miejsca nie ma. A tego baseniu z palma to nie widzialam - WIKI - mozesz wkleic linka?

A ja wogole to juz zupelnie glupieje w tych sklepach z zabawkami. Tyle slicznosci:)

Jagusiu linka wkleiła Ola z basenikiem,my kupiliśmy normalnei w sklepie więc nie mam żadnego linka żeby pokazać...My kupiliśmy w sumie za 89.90zł myślę,że tonei drogo..
a tak wygkląda mniej więcej ,zrobiłam zdjęcie z kartonu..

Ja osttanio chyba przegięłam z zakupami dla Wikuni ..więc narazie zrobię przerwę..
to ostatnie łowy z allegro..

Alez sie rozmarzylam przy tych zabawkach. Sliczny WIKI ten basenik, tylko pewnie nadaje sie tylko do ogrodu...na balkon chyba za maly. A ja wlasnie znalazlam cos takiego (mozna obejrzec na stronie zabawki FisherPrice, ktore zdobyly nagrody):

Bounce And Spin Zebra – Baby Gymtastics – Fisher-Price Toys

Czy ktos widzial to cudo w sklepie? Mysle ze pogodziloby brak hustawki z opcja konika Agatki...

Jagusiu chyba pierwsza opcja zawsze jest najlepsza! Wszystkie te zabawki sa extra ale ten hustajacy sie konik to siwetne rozwiazanie i na pewno wielka frajda dla dziecka!!!

reklama
No wreszcie udało mi się wejść na forum :wściekła/y: nie mogłam się zalogować ostatnio no i teraz też mam problemy więc piszę szybciutko zanim mnie wywali;-):-D
super prezenty szykujecie dziewczynki dla swoich dzieciaczków:tak: ja właśnie siedzę na allegro i wybieram małej basenik (podobny jak Monia;-), z bajerami żeby niunia miała zajęcie), od chrzestnej dostanie sukieneczkę, a od dziadków dostała 50 zł i muszę jej coś kupić ale zastanawiam się czy jest sens kupować kolejną zabawkę która po 2 minutach znajdzie sie w koszu:dry: mała kompletnie nie potrafi się niczym zainteresować na dłużej niż 5 min!!!
ale te klocki Olu są całkiem ciekawe-tylko że my mamy już klocki (takie zwykłe co prawda ale są):baffled:

Do góry