reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
Olu fajne te rzeczy! A co do klockow to Allanek dostal takie podobne od mojej kolezanki i nie wiedzialam ze to sa wlasnie klocki sensoryczne! Z tym ze te jego klocki maja tylk jakies figurki w srodku i nie wydaja dzwiekow!

Olu swietne, chyba kryska cos takiego dla Marysi dostala jesli dobrze pamietam:tak:
To lece na allegro patrzec na koniki;-)

Ale fajnie sie watek rozwinal:)

No to juz na 100% kupimy (tzn tesciowie kupia) tego pieska (po francusku, dodatkowa przesylka z Polski kosztowalaby jednak za duzo). Klocuszki tez sa fajne, ale my juz mamy takie odziedziczone tez z Fisherprice (polecam zreszta):
Willkommen bei Fisher-Price.com!
Dostalismy juz z zepsuta bateria i nie zaluje bo wlasnie posluchalam jak glosno piszczy ten slimak. A bez muzyki jest tyle mozliwosci zabawy. Naprawde super klocki i wieze mozna robic i stukac i baczki na podlodze krecic...
Baseniki tez brzmia kusza. Tylko ze miejsca nie ma. A tego baseniu z palma to nie widzialam - WIKI - mozesz wkleic linka?

A ja wogole to juz zupelnie glupieje w tych sklepach z zabawkami. Tyle slicznosci:)

Jagusiu linka wkleiła Ola z basenikiem,my kupiliśmy normalnei w sklepie więc nie mam żadnego linka żeby pokazać...My kupiliśmy w sumie za 89.90zł myślę,że tonei drogo..
a tak wygkląda mniej więcej ,zrobiłam zdjęcie z kartonu..

Ja osttanio chyba przegięłam z zakupami dla Wikuni ..więc narazie zrobię przerwę..
to ostatnie łowy z allegro..

Alez sie rozmarzylam przy tych zabawkach. Sliczny WIKI ten basenik, tylko pewnie nadaje sie tylko do ogrodu...na balkon chyba za maly. A ja wlasnie znalazlam cos takiego (mozna obejrzec na stronie zabawki FisherPrice, ktore zdobyly nagrody):

Bounce And Spin Zebra – Baby Gymtastics – Fisher-Price Toys

Czy ktos widzial to cudo w sklepie? Mysle ze pogodziloby brak hustawki z opcja konika Agatki...

Jagusiu chyba pierwsza opcja zawsze jest najlepsza! Wszystkie te zabawki sa extra ale ten hustajacy sie konik to siwetne rozwiazanie i na pewno wielka frajda dla dziecka!!!

reklama
No wreszcie udało mi się wejść na forum :wściekła/y: nie mogłam się zalogować ostatnio no i teraz też mam problemy więc piszę szybciutko zanim mnie wywali;-):-D
super prezenty szykujecie dziewczynki dla swoich dzieciaczków:tak: ja właśnie siedzę na allegro i wybieram małej basenik (podobny jak Monia;-), z bajerami żeby niunia miała zajęcie), od chrzestnej dostanie sukieneczkę, a od dziadków dostała 50 zł i muszę jej coś kupić ale zastanawiam się czy jest sens kupować kolejną zabawkę która po 2 minutach znajdzie sie w koszu:dry: mała kompletnie nie potrafi się niczym zainteresować na dłużej niż 5 min!!!
ale te klocki Olu są całkiem ciekawe-tylko że my mamy już klocki (takie zwykłe co prawda ale są):baffled:

Do góry