reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Allanek na dzien dfziecka dostanie takiego konika do skakania "Rody"! Wyglada to tak i podobno jest bardzo dobre dla rozwoju fizycznego maluszka! To dziala na podobnej zasadzie jak te pilki ciazowe!!!
Oto nasz "pferdchen hüpf"

reklama
O...tez super sprawa, Agatko a z jakiego materialu to stworzonko? Z plastiku czy gumy jak pilki ciazowe? Czy to tez Fisherprice?

Jagusiu to jest guma ale jak chcesz wiecej zobaczyc to polecam stronke
Walz-Kidzz i tam wbij "Rody". Ja dostaje od nich katalog i jestem poprostu zachwycona zabawkami ktore tam mozna znalezc a i ceny sa przzwoite!!!

Agatko ale super ten konik:tak:.Ciekawe czy u nas mozna tez takiego dostac:confused:.Co do dnia dziecka to my kupilismy Witkowi maly basenik z dmuchanymi zabawkami, od babci juz dostal rowerek taki z roznymi funkcjami a od drugiej babci dostanie jezdzik pchacz podobny do tego co ma Brajanek:-):-):-) Ciesze sie z tego dnia dziecka:tak::tak::tak:

Agatko rewelacyjny ten konik..super prezencik..:tak::tak:
My tez już kupilismy ,namiocik ten co ma Zuzolek w puchatka..i tak jak Aneczka kupiliśmy też 2,5metrowy basenik dmuchany z zabawkami,tęczą,i fontanną..jest super..jak go nadmuchamy to zrobię fotki.......:-):-)

Aneczko ja z ciekawosci wbilam na allegro "konik do skakania" i znalazlam cos takiego czyli jak Ci sie podoba to i w polsce mozna go dostac!!

A basenik to super sprawa, my nie kupowalismy teraz bo mamy jeszcze sprzed 2 lat bo ja wtedy sei uparlam i kupilam!! hihihi

Jagusiu,klocki sensoryczne to takie z bajerami w srodku,np dzwoneczkiem,piaskiem,mikro zabaweczką itp,mają na celu rozwój psychofizyczny malucha,ja własnie wczoraj kupiłam 12 sztuk Fisher Price'a.
Ten konik super,tylko mój Oliś chyba jeszcze by spadał z niego ;) ale późneij napewno takiego cudaka kupimy!
A Szczeniaczka chyba kupimy dzisiaj...tylko ta cena...
WIKI,te baseniki z bajerami są extra,chyba też kupię,chociaż Oliwier dostał od chrzestnej taki zwykły,bez daszku i zabawek ;-/ to może dokupię mu kolorowe kulki plastikowe i będzie się bawić na sucho a ten z zabawkami kupimy do kąpieli wodnych ;-)

reklama
Do góry