reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Allanek na dzien dfziecka dostanie takiego konika do skakania "Rody"! Wyglada to tak i podobno jest bardzo dobre dla rozwoju fizycznego maluszka! To dziala na podobnej zasadzie jak te pilki ciazowe!!!
Oto nasz "pferdchen hüpf"

reklama
O...tez super sprawa, Agatko a z jakiego materialu to stworzonko? Z plastiku czy gumy jak pilki ciazowe? Czy to tez Fisherprice?

Jagusiu to jest guma ale jak chcesz wiecej zobaczyc to polecam stronke
Walz-Kidzz i tam wbij "Rody". Ja dostaje od nich katalog i jestem poprostu zachwycona zabawkami ktore tam mozna znalezc a i ceny sa przzwoite!!!

Agatko ale super ten konik:tak:.Ciekawe czy u nas mozna tez takiego dostac:confused:.Co do dnia dziecka to my kupilismy Witkowi maly basenik z dmuchanymi zabawkami, od babci juz dostal rowerek taki z roznymi funkcjami a od drugiej babci dostanie jezdzik pchacz podobny do tego co ma Brajanek:-):-):-) Ciesze sie z tego dnia dziecka:tak::tak::tak:

Agatko rewelacyjny ten konik..super prezencik..:tak::tak:
My tez już kupilismy ,namiocik ten co ma Zuzolek w puchatka..i tak jak Aneczka kupiliśmy też 2,5metrowy basenik dmuchany z zabawkami,tęczą,i fontanną..jest super..jak go nadmuchamy to zrobię fotki.......:-):-)

Aneczko ja z ciekawosci wbilam na allegro "konik do skakania" i znalazlam cos takiego czyli jak Ci sie podoba to i w polsce mozna go dostac!!

A basenik to super sprawa, my nie kupowalismy teraz bo mamy jeszcze sprzed 2 lat bo ja wtedy sei uparlam i kupilam!! hihihi

Jagusiu,klocki sensoryczne to takie z bajerami w srodku,np dzwoneczkiem,piaskiem,mikro zabaweczką itp,mają na celu rozwój psychofizyczny malucha,ja własnie wczoraj kupiłam 12 sztuk Fisher Price'a.
Ten konik super,tylko mój Oliś chyba jeszcze by spadał z niego ;) ale późneij napewno takiego cudaka kupimy!
A Szczeniaczka chyba kupimy dzisiaj...tylko ta cena...
WIKI,te baseniki z bajerami są extra,chyba też kupię,chociaż Oliwier dostał od chrzestnej taki zwykły,bez daszku i zabawek ;-/ to może dokupię mu kolorowe kulki plastikowe i będzie się bawić na sucho a ten z zabawkami kupimy do kąpieli wodnych ;-)

reklama
Do góry