reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Olu wszystko oprocz niebieskich spodenek i topu to H&M:tak: .Ja poprostu uwielbiam ten sklep a tutaj jest naparwdę bardzo duzy wybór i mozna trafic na spore przeceny.....;-)

reklama
Alez slicznosci kupujecie!!! Olu, Monia sliczne te ciuszki!!! Jezeli chodzi o H&M to tez moj ulubiony sklep, niestety teraz na razie nic nie kupuje bo moje wymiary ulegna zmianie z wiadomych przyczyn!!! Ale juz sie ciesze na ciazowe zakupy!!! A co do Allanka to jak mu pare rzyfzy dokupie to tez wam pokaze!!!
Jak my bylysmy male to nie bylo takich slicznych ubranek, a teraz nasze dzieci moga naprawde super wygladac!!!

Same śliczności macie.Ja ostatnio widziałamtakie śliczne ubranko z cocodrillo ale cholewcia malutki rozmiar a taki boski buuuu:-(
ale niedługo jadę na zakupki przed komunią ,sobie butki Oskarkowi musze znaleść jakieś cudo :-)

A ja wczoraj pojechałam tylko kupic owoce do sklepu i wróciłam z fotelikiem:tak: ....jak go zobaczyłam w sklepie to nie mogłam się oprzeć żeby nie kupić..oczywiście owoców nie kupiłam bo kasy zabrakło:laugh2::laugh2:

WIKI - fotelik super, kolor ekstra. A chcialam sie zapytac o tego weza ktorego Wikunia ma na drabinkach lozeczka. Gdzie go kupowalas? Bo tak sie zastanawiam jak ochronic barierki bo Julinek co i rusz mi sie glowa w nie wladowuje...mala ochronka juz nie wystarcza:(

Jagusiu węża kupiłam w Ikei...super sprawa bo Wiki tez co rusz w szczebelki wali a teraz przynajmniej ma troszkę ochrony:tak::tak:

Wiolcia,udanego czajenia ;)
WIKI-fotelik bossski,i ten kolorek,zupełnie zdecydowanie Wikusiowy :)
kurcze,fajnie masz,zę trafiasz na przeceny w HM,ja jakoś nigdy trafic nie moge w Warszawie...

reklama
No ja tez mam pecha do H&M bo jak sa przeceny to tylko dla takich okruszkow rozm.56 a dla mojego nic jeszcze nie upolowalam

Do góry