reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
Wow...ale cuuuda Kaju,a trampeczki z czapeczką...BOMBOWE!:tak: :-)
Z kolei twoje ciuszki pierwsza klasa, naprawdę elgancka mamusia z ciebie Kasiu!:tak: Masz super gust!:-)

Kaja ślicznie wystroisz swoją panienkę sukienka cudna jak dla małej królewny i te buciki i czapeczka w kwiatki super.
Ja Adriankowi raz na jakiś czas coś kupuje trzeba przyznać że teraz on ma więcej butów spodni i sweterków niż ja jego szafa pęka w szwach, a ja ogólnie jakoś zapomniałam o sobie ;-) już od dawnaaaa nic sobie nie kupiłam :-( muszę to nadrobić.

Kasiu naprawdę super ciuszki sobie fundnęłaś:tak::-) ja mam tą samą chorobę co Ola. Idę do sklepu z zamiarem kupna czegoś , naprzymierzam się, a jak mam płacić to się rozmyślam bo mi szkoda kasy wydawać na siebie. A potem w domu jestem na siebie zła:-(
Spineczki (laleczki) tak mi się spodobały ze w najbliższym czasie wybieram się do H&M ;-):laugh2: co prawda moja mała ma na razie piórka nie włoski ale będą na przyszłość:-D:-D

Kaja takie śliczne zakupy poczyniła dla siebie i Niuni,że i ja pozazdrościłam...Oto i nowe kreacje Zuzanki...Troszkę wygniecione ale po powrocie do domu odruchowo poodcinałam metki i upchnęłam do pralki...

Sobie też małe co nieco kupiłam-dwie pary jeansów,kilka bluzek takich raczej sportowych na spacery do spodni,sweterek,piżamkę i rybaczki cieniutkie ale szerokie...Z nich się najbardziej cieszę...INie wklejam wszystkiego bo tamte są jak najbardziej zwykłe a na tych chciałam pokazać,że chyba udziela mi się od córki upodobanie do różu...

reklama
Do góry