reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
A ja tak biegam po promocjach i zawsze cos do domu zwlekam:)...Brian ma juz zdecydowanie wiecej ciuchow niz ja:)Najbardziej sie ciesze ze znalazlam wreszcie jakies sensowne bajki dla maluszka..i do tego sa tam wierszyki i piosenki specjalnie dla chlopcow:)nie mam za duzej inwencji..wiec trzeba sie wspomoc ksiazka:)a jak Brian sie cieszy jak mu sie cos czyta:)

Załączniki

• DSCF5178.JPG
    DSCF5178.JPG
    45,8 KB · Wyświetleń: 30
  • DSCF5180.JPG
    DSCF5180.JPG
    39,3 KB · Wyświetleń: 30
  • DSCF5182.JPG
    DSCF5182.JPG
    42 KB · Wyświetleń: 30
  • DSCF5181.JPG
    DSCF5181.JPG
    41,6 KB · Wyświetleń: 29
  • DSCF5187.JPG
    DSCF5187.JPG
    84,8 KB · Wyświetleń: 30
Super zakupy Iwonko!Mnie się najbardziej podoba ta błękitna kurteczka!Cudo!I świetny pomysł z tą książeczką!

:no: Niedobra ze mnie mamusia..miala byc bajeczka codziennie...a juz wczoraj mi sie zapomnialo...szkoda ze Brianek jeszcze nie moze mi jakos przypomniec...

Przeskakuje na ten watek z pytaniami o spiworek...niestety tu nie widzialam w sklepach polarowego..wszedzie jest 100%bawelna..z zewnatrz 100%polyester wewnatrz,,,:/...Kocia...a polarek to nie jest polyester???Zawsze tak myslalam...zaraz sie zbieram ..i ide na zakupy,pozniej sie pochwale czy udalo mi sie kupic cos ciekawego..

Iwonko,to nie jest taki polarek jak np.kurtki robią czy coś...On jest taki mięciutki i milutki i napisane jest na metce 100 % bawełny...Chyba nie kłamią...:confused:

reklama
Do góry