reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
Nie udalo mi sie wyskoczyc na zakupy..jak narazie podzialalam troche w innym kierunku.jak juz kiedys wspominalam..materac malego byl obelczony bardzo gruba cerata...tak tu robia zeby dzidzia nie przesikiwala)...mysle ze to mialo duzy wplyw na to ze skora Brianka nie oddychala..dlatego taki mokry zawsze po nocy...poroscinalam nozyczkami ta cerate..i mam teraz zwykly materac z gabki..ktora i tak jest w dotyku bardzo sztuczna..ale lepsze to chyba niz to wredne ceracisko..zobacze czy bedzie jakas poprawa...Jezeli nie.to zejde jutro cale miasto zeby znalezc taki spiworek 100% bawelny jak masz Kociu.

Iwonko,to może ja tylko dodam,że ten Zuziny śpiworek to jest,jak już kiedyś pisałam,taki kocyk,który po spięciu tworzy śpiworek...

Dziewczyny czy któraś może sie wypowiedzieć na temat tego fotelika? Chcemy kupic Wiki fotelik i szukamy ale jest ich tyle ze zgłupiec mozna...ten akurat mi sie spodobał bo można go regulowac do pozycji lezacej..Wiki uwielbia spac w aucie więc to jest ważne jak dla Nas....zastanawiamy sie tez nad Maxi Cosi Tobi ale on niesttey nie ejst tak regulowany...a może macie jakieś inne foteliku godne polecenia...:baffled::confused:http://www.allegro.pl/item160557716_nowy_iseos_tt_bebe_confort_warszawa_wysylka_0_zl.html
http://www.allegro.pl/item161147341_fotelik_concord_ultimax_0_18_kg_kol_2007_gratis_ss.html

reklama
Do góry