reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

reklama
ada1989 dziękuję :)

Ehh w ogóle nie wiem ile czego mam kupować... myślę, że takich "wyjściowych" ciuszków już trochę mam, więc raczej z nimi przystopuję... ale potrzebuję pajace i śpiochy. I nie mam pojęcia czy kupować na 56 czy na 62... Moja koleżanka urodziła tydzień temu synka, który miał przy porodzie 49cm... i urodził się pod koniec 38tc...

Ja wczoraj kupiłam już praktycznie wszystko.
Wypełnienie do poscieli, 2 smoczki Lovi, butelkę do laktatora Avent, dwa grube koce na zimę i pieluchy tetrowe. Została pościel i dwie butelki do karmienia, ale z tym poczekam. :)

Wow Ile wy już macie dla swoich pociech Jakie śliczne te wasze ciuszki ,łóżeczka,wózki Ja mam tylko ciuszki Brakuje mi tylko jakiegoś pajacyka na wyjście ze szpitala Ja muszę wybrać się z mężem do tej hurtowni w Częstochowie i mam nadzieję że tam wszystko na raz kupię tj.wózek,łóżeczko,pościel,materac , butelki i te inne potrzebne drobiazgi :-):-)

a mnie się cały czas wydaje, że ja mam mało dla tego mojego malucha rzeczy.. a ciuszków już mam sporo, łóżeczko, wózek też.. także to chyba jakaś moja paranoja tylko :)

Columbina jakie cudne te ciuszki! Wszystkie piekne i termometr jaki fajny - ja tez taki chce!!! Gdzie go kupilas?
Gizmowa no to poszlas na calosc! Gratuluje zakupow!
Dziewczyny naprawde juz macie duzo, my wozek kupimy chyba w polowie pazdziernika, ale z takich rzeczy jak butelki, pieluchy tetrowe, posciel, to nic jeszcze nie mam.

Powiedzcie mi jak to jest, ze jak tylko wchodze na watek zakupowy to moja corcia kopie tak jakby chciala wyskoczyc! Az sie caly brzuch rusza! :-D

aninek bo typowa babeczka z niej ;-)
Columbina no niestety nikt nie jest w stanie przewidzieć jak długie urodzi się dziecko, dlatego trzeba mieć i na 56 i na 62 ciuszki, ja w sumie stwierdziłam że kupie więcej na 62, zrobiłam sobie nawet liste ile wg mnie pajacyków,ile body itp:tak: tak mi jest najlepiej robic zakupy jak mam spisane co i jak :tak: i tak np na rozm. 56 mam ok 6-7 sztuk śpioszków/pajacyków, mam chyba z 12 bodziaków na długi i krótki rękaw, a na 62 to tak po 2-3 sztuki więcej:tak: jeżeli okaże się za mało to po prostu już po porodzie dokupie, zawsze to w praniu wychodzi ile mniej więcej potrzeba, przy Konradzie musiałam dokupywać bo miałam za mało a teraz wole się zabezpieczyć i więcej mieć :-)

Upolowałam dzisiaj nie używany kombinezonik za 15 zł ! :)) a jutro miałam jechać do galerii po podobny za 69,99 :)

IMAG0137.jpg

reklama
Do góry