reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

Ada, Miętowa- świetne te ubranka :))).
Zakupy ciuchowe dostarczają chyba najwięcej przyjemności :p. A najgorsze jest to, że opamiętać się nie można :p. Ja już nie powinnam kupować bodziaków, bo mam ich masę, a jeszcze pewnie w prezencie się trafią ;). A znając mnie to zapewne jeszcze jakieś kupię :D.

reklama
Miętowa super ciuszki!!! i pluszak też słodziak ;-)
monika 2222 coś o tym braku opamiętania wiem :-D
Wiecie co wam powiem? Że mam kumpele - zdecydowaną przeciwniczkę kupowania dla dziecka (i dla siebie) ciuszków używanych - czy to w lumpie czy na allegro.. ona chyba twierdzi że to poniżające czy jakoś tak.. ale jak jej pokazałam ciuszki dla małej i dopiero później po jej zachwytach powiedziałam że każda rzecz tu się znajdująca jest używana to zdębiała!!! jej mina bezcenna :-D:-D:szok: bo po większości tych ciuszków nawet nie ma śladów użytkowania;-)
Ja już pomału staram się stopować z zakupami.. wzięłam się za planowanie szafy.. chcę zabudować coś w stylu indeco lub komandor tak żeby była uniwersalna jak już mała podrośnie ;-) nie mam za dużego pokoiku ze względu na poddasze (skosy na ścianach) więc indeco będzie super rozwiązaniem ;-) ostatnio zakupiłam kilka ciuszków więc może na dniach wykopie je z kartonu to zrobię fotki (bo póki co remont w pokoiku i brak szafy utruniają magazynowanie ciuszków) :-)

natal84, monika2222, ada, Mietowa - przesliczne ubranka, polowania udane!!! Wiecie co ja sie smieje, ze ja juz wczesniej podejrzewalam, ze mam dziewczynke, bo za kazdym razem jak mowilam do brzucha "kupilam ci cos ladnego" to dzidzia kopala :-) Moj tez sie smieje, ze juz to sie zaczyna.
ada - dzieki bardzo za info o kolorze, no to fajnie jak te kolory sa zywsze. Chociaz ostatnio patrzylismy jeszcze raz, nawet sa jakies nowe kolory, ale teraz jestesmy bardziej zdecydowani na taki w odcieniach bezowych, bo pomaranczowy by mi sie gryzl z rozowymi dodatkami, a jeszcze podobaly nam sie czarne z kwiatkami, ale stwierdzilismy, ze do Wloch to lepiej w jasniejszym kolorze.
caroline - to prawda, ze te ciuszki to wygladaja na calkiem nowe, no bo przeciez takie malenstwo dlugo w tym nie pochodzi, a czasem to faktycznie nawet nowki sie trafia w lumpeksach, mi tez sie udalo kilka takich kupic, widac nawet po metkach ze nie byly nigdy prane. A ciekawe czy jakby ktos tej Twojej znajomej podarowal ciuszki po dziecku to czy by przyjela czy odmowila z obrzydzeniem.

Tak swoja droga, to nie wiem czy mi to forum cos nawala, bo teraz zauwazylam te wszystkie posty z przed kilku dni, a mi sie wyswietla na glownej stronie, jakby nie bylo rzadnych nowych postow :confused:

Ostatnia edycja:
Zrobilam fotki, calego naszego dobytku dla niuni, mysle ze cieplych rzeczy juz wystarczy, tylko jeszcze jakies lzejsze ciuszki by sie przydaly, czapeczki no i sukienusie:

P1080324 (480x640).jpgP1080317 (640x480).jpgP1080319 (640x480).jpgP1080320 (640x480).jpgP1080321 (640x480).jpgP1080323 (640x480).jpgciuszki2.jpgP1080316 (640x566).jpg

Dodam, ze wszystko co rozowe to kupil moj F :-) a ja kupilam jeszcze ta grzechotke i smoczki.

ooo boshee jakie słodziakowe te rzeczy :-) uwielbiam oglądać wasze rzeczy dla maluszków - wszystkie są takie śliczne :-) mi brakuje jeszcze sweterków/bluzy dla maleństwa jak się urodzi.. mam tylko jeden więc będę się musiała zaczaić za jeszcze dwoma żeby moja Ala mi nie zmarzła ;-)

reklama
Gizmowa szczerze to nie mam pojecia, prawie wszystkie te rzeczy kupilismy w second handzie i tam jak do tej pory nie widzialam nigdy spioszkow, nawet w normalnych sklepach tez jakos nie bardzo. Moze jak trafie to kupie.
Emilia czyli sie sprawdzila ;-) Mi sie tak spodobala, a byla w Asdzie na promocji - za nia i te smoczki dalam razem 6£.

Do góry