natal84, monika2222, ada, Mietowa - przesliczne ubranka, polowania udane!!! Wiecie co ja sie smieje, ze ja juz wczesniej podejrzewalam, ze mam dziewczynke, bo za kazdym razem jak mowilam do brzucha "kupilam ci cos ladnego" to dzidzia kopala :-) Moj tez sie smieje, ze juz to sie zaczyna.
ada - dzieki bardzo za info o kolorze, no to fajnie jak te kolory sa zywsze. Chociaz ostatnio patrzylismy jeszcze raz, nawet sa jakies nowe kolory, ale teraz jestesmy bardziej zdecydowani na taki w odcieniach bezowych, bo pomaranczowy by mi sie gryzl z rozowymi dodatkami, a jeszcze podobaly nam sie czarne z kwiatkami, ale stwierdzilismy, ze do Wloch to lepiej w jasniejszym kolorze.
caroline - to prawda, ze te ciuszki to wygladaja na calkiem nowe, no bo przeciez takie malenstwo dlugo w tym nie pochodzi, a czasem to faktycznie nawet nowki sie trafia w lumpeksach, mi tez sie udalo kilka takich kupic, widac nawet po metkach ze nie byly nigdy prane. A ciekawe czy jakby ktos tej Twojej znajomej podarowal ciuszki po dziecku to czy by przyjela czy odmowila z obrzydzeniem.
Tak swoja droga, to nie wiem czy mi to forum cos nawala, bo teraz zauwazylam te wszystkie posty z przed kilku dni, a mi sie wyswietla na glownej stronie, jakby nie bylo rzadnych nowych postow