reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

reklama
Oj tak u nas ceny są straszne. Byłam wczoraj na zakupach, kupiłam butelkę Dr Brown i tą nową Avent, smoczki z aventa, pajacyk welurowy i śpiochy z kaftanikiem welurowe, jeszcze trochę drobnych rzeczy kosmetycznych, mleko dla córci i wydałam 370 zł:szok:Jednak ta podwyżka vatu dobija, jak dla Julii kupowałam to jednak wszystko było tańsze...

A oto moje dzisiejsze zakupy. Lanjaa a jeśli chodzi o ceny to bez komentarza.
Dla mnie koszula do karmienia i reszta dla synka:-)
DSC_0181.jpgDSC_0180.jpgDSC_0182.jpgDSC_0183.jpg

Gosia!!! przesliczny kombinezonik! Dzieciaczki w takich misiowatych ubrankach wygladaja przeslodko!
Green flower super zakupki, wlasnie ja tez musze kupic czapunie i tez zaczac juz kupowac te drobiazgi jak szczotka do wlosow, termometr, itp ale nie znalazlam nic ladnego jeszcze.

Co do cen to prawda, tutaj te sklepy second hand to sa na ogol takie charytatywne i ludzie oddaja tam rzeczy za darmo, wiec ceny w tych sklepach sa nieduze, a przy okazji pieniazki ida na jakis cel, np dla niewidomych. Tutaj wielu Anglikom nie zalezy zeby cos sprzedac i oddaja czesto calkiem nowe i ladne rzeczy. Nieraz sklepy z uzywana odzieza w Polsce zaopatruja sie wlasnie w takich sklepach tutaj i dlatego w Polsce nawet za uzywki trzeba troche zaplacic.

aninek cudne zakupki twój zrobił:tak: piękne ciuszki i fajna ta grzechotka:-)
miętowa ale słodki pluszak! i ubranka też piękne:tak:
lanjaa łoo matko ale sumka! i to w sumie za niewiele rzeczy, ładnie z tym vatem namieszali:no:
green flower piękne ciuszki, czapeczki takie słodkie:) i koszula bardzo fajna :-)
gosia!!! piekny kombinezon:-)

reklama
Oto nasze wczorajsze zdobycze:

Kombinezon, z którego się na prawdę cieszę, bo daliśmy za niego grosze :)
a5vh0.jpg

Polarowy dresik
oct45.jpg

Bodziaki:
104i5fn.jpg

33ljrs3.jpg

kym1u.jpg

Komplety kaftanik + spodenki (półśpiochy?)
987ozn.jpg

Sztruksy i bluza
333zksk.jpg

Bluzeczki
fnnmq.jpg

Czapeczki
2znvgnd.jpg

Kupiłam jeszcze termometr kąpielowy i zestaw nożyczki+pilniczek+obcinaczka
images

24864_1.jpg

Do góry