reklama
lanjaa
Aga mama Julii
Oj tak u nas ceny są straszne. Byłam wczoraj na zakupach, kupiłam butelkę Dr Brown i tą nową Avent, smoczki z aventa, pajacyk welurowy i śpiochy z kaftanikiem welurowe, jeszcze trochę drobnych rzeczy kosmetycznych, mleko dla córci i wydałam 370 złJednak ta podwyżka vatu dobija, jak dla Julii kupowałam to jednak wszystko było tańsze...
Gosia!!!
Zaciekawiona BB
Wczoraj mąż kupił pierwszą rzecz dla małego. Body, ale rozmiarowo takie już na lato, bo bardzo mu się spodobało a nie było mniejszych.
green flower
Fanka BB :)
Gosia!!!
Zaciekawiona BB
Gosia!!! przesliczny kombinezonik! Dzieciaczki w takich misiowatych ubrankach wygladaja przeslodko!
Green flower super zakupki, wlasnie ja tez musze kupic czapunie i tez zaczac juz kupowac te drobiazgi jak szczotka do wlosow, termometr, itp ale nie znalazlam nic ladnego jeszcze.
Co do cen to prawda, tutaj te sklepy second hand to sa na ogol takie charytatywne i ludzie oddaja tam rzeczy za darmo, wiec ceny w tych sklepach sa nieduze, a przy okazji pieniazki ida na jakis cel, np dla niewidomych. Tutaj wielu Anglikom nie zalezy zeby cos sprzedac i oddaja czesto calkiem nowe i ladne rzeczy. Nieraz sklepy z uzywana odzieza w Polsce zaopatruja sie wlasnie w takich sklepach tutaj i dlatego w Polsce nawet za uzywki trzeba troche zaplacic.
Green flower super zakupki, wlasnie ja tez musze kupic czapunie i tez zaczac juz kupowac te drobiazgi jak szczotka do wlosow, termometr, itp ale nie znalazlam nic ladnego jeszcze.
Co do cen to prawda, tutaj te sklepy second hand to sa na ogol takie charytatywne i ludzie oddaja tam rzeczy za darmo, wiec ceny w tych sklepach sa nieduze, a przy okazji pieniazki ida na jakis cel, np dla niewidomych. Tutaj wielu Anglikom nie zalezy zeby cos sprzedac i oddaja czesto calkiem nowe i ladne rzeczy. Nieraz sklepy z uzywana odzieza w Polsce zaopatruja sie wlasnie w takich sklepach tutaj i dlatego w Polsce nawet za uzywki trzeba troche zaplacic.
ada1989
Mama Konradka :)
aninek cudne zakupki twój zrobił piękne ciuszki i fajna ta grzechotka:-)
miętowa ale słodki pluszak! i ubranka też piękne
lanjaa łoo matko ale sumka! i to w sumie za niewiele rzeczy, ładnie z tym vatem namieszali
green flower piękne ciuszki, czapeczki takie słodkie i koszula bardzo fajna :-)
gosia!!! piekny kombinezon:-)
miętowa ale słodki pluszak! i ubranka też piękne
lanjaa łoo matko ale sumka! i to w sumie za niewiele rzeczy, ładnie z tym vatem namieszali
green flower piękne ciuszki, czapeczki takie słodkie i koszula bardzo fajna :-)
gosia!!! piekny kombinezon:-)
reklama
Columbina
Fanka BB :)
Oto nasze wczorajsze zdobycze:
Kombinezon, z którego się na prawdę cieszę, bo daliśmy za niego grosze
Polarowy dresik
Bodziaki:
Komplety kaftanik + spodenki (półśpiochy?)
Sztruksy i bluza
Bluzeczki
Czapeczki
Kupiłam jeszcze termometr kąpielowy i zestaw nożyczki+pilniczek+obcinaczka
Kombinezon, z którego się na prawdę cieszę, bo daliśmy za niego grosze
Polarowy dresik
Bodziaki:
Komplety kaftanik + spodenki (półśpiochy?)
Sztruksy i bluza
Bluzeczki
Czapeczki
Kupiłam jeszcze termometr kąpielowy i zestaw nożyczki+pilniczek+obcinaczka