reklama
ada1989
Mama Konradka :)
aninek pytałam teściowej powiedziała że kolor ogónie jest żywy nawet bardziej niż na tych obu aukcjach bo przez skypa to też tak blado wyszło ale to wiadomo że inaczej w kamerce, inaczej na zdjęciu i jeszcze inny kolor będzie w realu:-)
Monika20078
Fanka BB :)
Mam do sprzedania ibranka dla chłopca 0-3 m-ce
Ubranka dla chłopca 0-3m-ce.54 szt.+dodatki(20szt) (2669005326) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ubranka dla chłopca 0-3m-ce.54 szt.+dodatki(20szt) (2669005326) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
monika2222
Zaangażowana w BB
Natal świetne te ubranka )). Bardzo lubię bajkowe postaci na nich .
A ja wczoraj na allegro zamówiłam takie:
A ja wczoraj na allegro zamówiłam takie:
Załączniki
ada1989
Mama Konradka :)
Monika20078
Witam dziewczyny, Mam do sprzedania po swoim synku ubranka, kombinezon, pościel do wózeczka i poduszkę poporodową. Zapraszam!!!
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
-caroline-
Ale prześliczne te ubranka :-) już coraz więcej nam się gromadzi w tych szafach co dziewczynki? :-)
Czekamy na kolejne foto-relacje z waszych zakupów :-) bosskie te ciuszki.. naprawdę bosskie i takie malusie - jak to ubrać dzidziusiowi na te malutkie rączki i nóżki?!
Czekamy na kolejne foto-relacje z waszych zakupów :-) bosskie te ciuszki.. naprawdę bosskie i takie malusie - jak to ubrać dzidziusiowi na te malutkie rączki i nóżki?!
reklama