reklama
Czarni
matka wariatka :D
ja zakupiłam pościel do wózka która wogóle mi sie nie przydała i tak Oliwia miała cały czas kocyk i to było wystarczająco
q co do łóżeczka moje małe od początku spało pod kołderką żadnego becika nie używałam mam też śpiworek ale chyba pójdzie do wózka
q co do łóżeczka moje małe od początku spało pod kołderką żadnego becika nie używałam mam też śpiworek ale chyba pójdzie do wózka
Indziorka super wózeczk, ładna kolorystyka
U mnie pieluch tetrowych i flanelowych multum, ale moja urodziła się w kwietniu, lato było upalne, więc często wystarczyła tylko pieluszka do przykrycia jej.
Do wózka pościeli w życiu bym nie kupiła, mam śpiworek, który służył nam do sanek. Pościel mam, dwa beciki.
Fajnym rozwiązaniem był też taki welurowy śpiworek, moja strasznie odkopywała się w nocy, więc to było idealne przez dłuższy czas
U mnie pieluch tetrowych i flanelowych multum, ale moja urodziła się w kwietniu, lato było upalne, więc często wystarczyła tylko pieluszka do przykrycia jej.
Do wózka pościeli w życiu bym nie kupiła, mam śpiworek, który służył nam do sanek. Pościel mam, dwa beciki.
Fajnym rozwiązaniem był też taki welurowy śpiworek, moja strasznie odkopywała się w nocy, więc to było idealne przez dłuższy czas
lanjaa
Aga mama Julii
Oj fakt ze jak sie uzbiera tych akcesoriów dla dziecka to nawet w dużym domu oszaleć możnaa jeszcze teraz mam masę różności przy starszej córce.
Ja nie używałam pościeli do wózka, tylko śpiworek albo kocyk.
I tez polecam butelki Dr Brownsa, testowałam wiele innych i tylko w tej nie ma bąbelków powietrza jak dziecko pije. Oczywiście lekko wkurzające jest mycie ale da się przeżyć
Ja nie używałam pościeli do wózka, tylko śpiworek albo kocyk.
I tez polecam butelki Dr Brownsa, testowałam wiele innych i tylko w tej nie ma bąbelków powietrza jak dziecko pije. Oczywiście lekko wkurzające jest mycie ale da się przeżyć
asia1313
Zaangażowana w BB
lanjaa zastanawiałam się w jaki sposób będę przygotowywać mieszankę w takiej butelce, bo zakręcając ją razem z tym systemem odpowietrzającym chyba nie da się dobrze wymieszać mieszanki, bo obklei ten system... Jaki miałaś sposób na robienie w tej butelce mieszanki? Czy mieszałaś osobno i dopiero napełniałaś butelkę??
Indziorka
Fanka BB :)
asia Normalnie lejesz wodę i dodajesz mleka zakręcasz nasadką ze smoczkiem ale bez systemu odpowietrzającego mieszasz i jak wymieszasz dopiero wkładasz resztę, wiesz miesza się na boki
ada1989
Mama Konradka :)
Indziorka ja ci powiem że ja miałam przy młodym 10 sztuk tetrówek i to było na styk, uzywałam głównie do ulewania, czy wycierania ale też miałam zawsze jedną przy przewijaku bo młody za każdym odkryciem pieluchy robił fontanne i taką pieluchą najszybciej było mi złapać tak więc jak kilka takich akcji dziennie odwalił to prania było co nie miara
ja jak na razie mam 6 sztuk białych, coś reszty doszukać się nie moge i do kupie też gdzies ok 6, widziałam ładne kolorowe na ebayu w cenie białych)
Alicja ja mam po Konradzie kołderke, miałam też podusie ale niestety na poprzedniej chałupie tam gdzie była schowana zagrzybiała i musiałam ją wywalićKonrad dostał ją od kogoś w prezencie i w sumie tylko podusia była używana bo na kołderke w kwietniu już było za ciepło, ale myśle że teraz się przyda) a do łóżeczka to będę miała dwie kołdry, póki co to mam jedną, ale tak naprawde pod czym maluszek będzie spał od pierwszych dni to zobaczymy jak mu będzie najwygodniej:-)
dziękuje za wszystkie rady odnośnie chustchyba wybiore te elastyczną bo w sumie myśle by w tych pierwszych miesiącach najwięcej nosić, a kolejnego dziecka na raize nie planuje więc jak się zniszczy to nic się nie stanie)
ja jak na razie mam 6 sztuk białych, coś reszty doszukać się nie moge i do kupie też gdzies ok 6, widziałam ładne kolorowe na ebayu w cenie białych)
Alicja ja mam po Konradzie kołderke, miałam też podusie ale niestety na poprzedniej chałupie tam gdzie była schowana zagrzybiała i musiałam ją wywalićKonrad dostał ją od kogoś w prezencie i w sumie tylko podusia była używana bo na kołderke w kwietniu już było za ciepło, ale myśle że teraz się przyda) a do łóżeczka to będę miała dwie kołdry, póki co to mam jedną, ale tak naprawde pod czym maluszek będzie spał od pierwszych dni to zobaczymy jak mu będzie najwygodniej:-)
dziękuje za wszystkie rady odnośnie chustchyba wybiore te elastyczną bo w sumie myśle by w tych pierwszych miesiącach najwięcej nosić, a kolejnego dziecka na raize nie planuje więc jak się zniszczy to nic się nie stanie)
reklama
Czarni
matka wariatka :D
Mi najbardziej pasują tommee tippee dla oliwki miałam od urodzenia potem zaczelam kombinować i tak potem wracałam po nie. Najgorsza na jaka trafiłam to lovi butelka i funkcjonalność ok ale smoczek nie odciągał powietrza i był za miękki
Cały czas był z nim problem
Cały czas był z nim problem