reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

reklama
Właśnie wylicytowałam na allegro śliczne kozaqczki dla niuni hello kitty :D za 20zł z przesyłka ;)

111.jpg222.jpg

Ja używam paklanek do każdej kupy, nawet nie o zapach chodzi ale wygodnie sie wrzuca chusteczki zużyte niż pakować w środek tej brudnej pieluchy:baffled: Co do bucików to ja zaczęłam używać jak Julia miała ok. pół roku (była wiosna i kupiłam takie robione na drutach, fajne bo mięciutkie jak skarpetki a jednak sznurowane) bo wcześniej takiemu leżącemu dziecku to mało potrzebne. Mam kombinezon taki z nóżkami (w całości) więc nie trzeba bucików, a powiem wam ze wbić taką stópkę w bucik nie jest łatwo.

dziewczyny mam pytanie : czy mając cesarkę będą mi potrzebne te majtki siateczkowe? zamierzam dzisiaj kupić te wszystkie pierdoły do szpitala dla mnie,ale już nie wiem co naprawdę mi się przyda, a cesarkę będę miała na 99%...

reklama
Do góry