reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

My używamy takich perfumowanych woreczkow z Tesco. Są super i chyba najlepiej pachną i maskuja zapachy z tych które próbowaliśmy. A mieliśmy już Paclanki, które strasznie sie rozrywaly, takie Tommee Tippee podrozne, które w ogóle zapachu nie maskowaly, no i właśnie te z Tesco które jak dla nas są ideałem i nie są drogie. Za 50 szt płace chyba 3,5.

U nas sprawdzają sie non stop. I o ile nie używamy ich do zasikanych pieluszek to wyrzucenia pampersa z kupą do kosza bez tego woreczki sobie nie wyobrażam. Coprawda dopóki mały nie zaczął jeść niczego innego jak tylko moje mleczko to nie były koniecZne. Ale ja polecam.

reklama
Cześć dziewczyny :)
A my już mamy właściwie wszystko. W pt przyjechały mebelki, już są złożone, wietrzą się:) Właśnie kończy się prać pierwsza pralka z ciuszkami dla małej, jutro wstawię kolejną, potem następną. Zostanie prasowanie i zakup staników do karmienia i majtek poporodowych dla mnie. I w sumie to by było na tyle...
Pozdrowienia.

no ja właśnie nastawiałam sie na paclanki ale jak nie polecacie to musze rozejrzec się w tesco bo szczerze mowiac nie wpadły mi w oko.. ale może są gdzieś tam gdzie chusteczki i nawet nie rzucają się w oczy.. no najgorzej właśnie jak gdzieś się jedzie to wtedy fajnie mieć takie udogodnienia :-)
megi36 czekamy na fotki w odpowiednim wątku ;-)

takie woreczki to rzeczywiscie dobra rzecz tez sie zaopatrze jak znajde.
a takie lozeczko natalce sprawilismy 013.jpg

Bez woreczkow to ani rusz.. Jak Aaders zaczal jesc paki to kupki byly mega, wiec pieluchy do woreczka i do pojemnika na zewnatrz, bo mimo ze mamy taki system na pieluchy to i tak mi u niego w pokoiku caly czas kupa smierdzialo:dry:

Mi dzisiaj przyszedl ochraniacz na szczebelki i jestem mega zadowolona bo jest sliczny, zaplacilam za niego 8 funtow na ebayu z przesylka. Na zdjeciu nie widac detali ale mysle ze warty zakup swej ceny

sylvanas zobacze czy tu w tesco tez takie maja skoro polecasz, chociaz ja juz mam kosz na pieluchy angelcare, no ale wlasnie poza domem to by sie przydaly.
Alicja pieknie sie lozeczko prezentuje! :-)
Emilia no u Ciebie tez bedzie slicznie z takim ochraniaczem. Bardzo dobry zakup.

Jakoś trudno mi uwierzyć żeby kupka noworodka brzydko pachniało , co innego wyjść na miasto i przebrać dziecko np to ok przyda sie , czy jak dziecko zaczyna jeść rożne posiłki zapach sie zmienia , ale sorry noworodkowi dużo do smierdzacych kupek !
Emilia- super ochraniacz słodki :)

reklama
Martinek nom mysle ze beda ok i cena tez ok jak za 200 sztuk az :)
Sylvanas nom ja wlasnie o tych tesco pisalam 4,59 bodajze za 75 sztuk, slicznie pachna takie rozowe opakowanie jest. O teraz zdj zobaczylam dokladnie te :D
Alicja lozeczko supe ri juz zlozone :)
Emilia super ochraniacz :)

Mi wczoraj przyszla chusta tkana lennylamb co na allegro zamowilam i sie w nia zapotalam :)
zamowilam tez uzywana baze pod fotelik easy base ta na pas a nie iso fiz wiec czekam na kuriera
Dziewczyny gdzie polecacie kupić materacyk do łóżeczka i jaki gryka/kokos?

Do góry