reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

reklama
Indziorka ja rogala zakupilam juz jakos w 4 miesiacu jak brzusek zaczol rosnac spanie na lewym boku bylo straszne bez niego od tamtej pory cala ciaze bez rogala nie zasne, wiec ja polecam wszystkim innym mamom od poczatku warty swojej ceny wydatek :)
Ojoj wspolczuje migreny oby byla lagodniejsza od mojej sobotniej ://// wrrr.

A mi zostało tylko kupić torbę do wózka, płyn do kąpieli (emuliony), pampki 2 (choć jedną paczkę 1 mam) i proszek do prania.
Chyba zdecyduję się na taką torbę do wózka:
MY BABY torba podróżna do wózka + przewijak SUPER! (2815114087) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
TORBA SPACEROWA DO WÓZKA + mata my baby (2817743805) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Może miałyście taką?
Nie wiem czym one się różnią, czy tylko wymiarami i ceną (choć jest podobna)?

Dziewczyny ja kategorycznie NIE polecam tego kompletu -Tommee Tippee Closer to Nature Healthcare Kit: Amazon.co.uk: Baby skusila mnie opinia o tej firmie i cena, ale po obejrzeniu tego... jest straszne niskiej jakosci i mam nadzieje ze chociaz nozyczki i gruszka beda dzialac.

JA tez mam rogala, a raczej nazywam ta poduszke parowka ;) Nie wyspalabym sie bez niej- to cos magicznego hehe, a kupilam ja w IKEI za grosze, po prostu taka podluzna poduszka z oczami haha :p

muuum to be dziękuję ci strasznie za opinię bo miałam właśnie kupić ten zestaw.. przymierzam się już od dłuuuugiego czasu i chyba muszę jednak czegoś innego poszukać.. a co do poduchy to chyba ją w ikea widziałam :-) póki co mąż dobrze się sprawuje jako poduszka więc jeszcze wstrzymuje się z zakupem :-)

a ja chcialam kupic te Paclanki - worki na pieluszki zuzyte ale drogie byly bardzo cos prawie 9zł - pomyslalam ze w szpitalu sie przydadza albo gdzies na wyjscia zeby nie zasmrodzic komus mieszkania :D Trafilam w tesco na takie woreczki w praktycznym opakowaniu za 4,50 slicznie pachna i jest 75 sztuk, tak wiec poelcam ;) one sa chyba tej firmy tesco

reklama
ja miałam takie woreczki na początku ich urzywałam potem o nich całkiem zapomniałam i trzeba pamietać by było opakowanie cały czas zamkniete bo te woreczki szybko wywietrzeją i są jak normalne woreczki...

Do góry