reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

Emilia sliczne ubranka!!! ja patrzalam za kombinezono poem z nexta i kurna ok. 80eu to troche duzo, i znalazlam super w H&m ktory mi sie bardzo podoba za 29eu!
Dziewczyny czy mogly byscie opisac jak to z tym laktatorem jest? ile mozna trzymac mleko w butelce itd. bo pojecia nie mam , a bede musiala zakupic!

Ostatnia edycja:
reklama
Bo wy dziewczyny takie szczuple jestescie jak widze na zdjeciach dlatego pewnie tego pasa nie potrzebowalyscie, a ja widzac moja mame i moja siostre- maja straszne pozostale a'la brzuszki po ciazy to sie zalamac idzie:-(

Ada1989 - ja mam to samo, bede siedziec wiekszosc czasu na dole, wiec koszyczek sie tez przyda, nie tylko w nocy :) i z tym bujaniem to tez swieta prawda :)

EmiliaM - slodki ten kombinezonik :) ja tez szukalam na ebayu, ale potem zobaczylam w TKMaxie ze sa nie drogie do 13f wiec kupie tam, bo wzorki mi sie podobaly :) A co do ebaya, to juz z miesiac temu pozamawialam pelno ciuszkow po 1f lub 3f i faktycznie przesylka byla drozsza ze dwa razy ;/ heh i teraz mam milion body na krotki rekawek- tak sie rozpedzilam :)

Poza tym dzis z moim M usiedlismy przed komputerkiem i pozamawialismy razem takie o to rzeczy:
Tommee Tippee Closer to Nature Healthcare Kit: Amazon.co.uk: Baby

Philips AVENT SCH550/20 Bath and Room Thermometer: Amazon.co.uk: Baby

Philips AVENT SCD271/00 Newborn Bottle Starter Set (Classic): Amazon.co.uk: Baby

Pompka do odsysania mleczka:
Philips AVENT SCF310/12 Manual Breast Pump with VIA Storage Cups: Amazon.co.uk: Baby

i najlepsze co skora z owieczki :)
Fellhof Natural Sheepskin: Amazon.co.uk: Baby

do tego doszedl rozek, ale nie moge znalesc zdjecia :p

Aninek śliczne wszystkie rzeczy :-D
Uwielbiam oglądać wszystkie rzeczy dla maluszków

Pas u mnie też nie był potrzebny, brzuszek wrócił szybko do formy.

Muuuum świetny jest ten termometr do wody z Aventu, moja szwagierka go ma. A ja chyba już ze 3 zwykłe kupiłam i za każdym razem coś szybko się psują.

Emilia no właśnie, święta prawda, cena przesyłki czasem dwa razy większa niż samej rzeczy:/ no ale każdy chce zarobic, jak ma sprzedać coś, co za 0,99p pójdzie to przynajmniej te 2-3 funty na przesyłce jeszcze dorabia:p a mnie pomimo tego i tak sie opłacało:-)
Muuum to be ja mam ten sam laktator, sprawdził mi sie dobrze, tyle ze juz nie kupowałam tych buteleczek do przechowywania tylko normalne:))

Muuum to be- super kupilas te rzeczy, ja jeszcze z takich pierdulek nic nie mam , wogole patrze na to co wy juz macie i sie stresuje bo ja poza ciuchami ktore i tak musze dokupic nie mam nic:baffled: no ale dobra pod koniec miesiaca szaleje i nic mnie nie powstrzyma :tak:teraz to wyplukana jestem , musze na wyplate czekac :zawstydzona/y:

Dziewczyny fajne zakupy .
Ja jeszcze nie mam akcesoriów typu nożyczki, szczoteczki.
Poprzednio nie miałam ani laktatora, ani nawet butelki ( sorry Hania dostała jedną od znajomych). Ale jakoś nie było mi to potrzebne. Taki zwykły odciągacz do pokarmu tylko. Potrzebowałam go tylko na początku.
Kupowałyście pieluchy tetrowe? W jakiej cenie?

A jakie koszule do szppitala do karmienia. Ja mam jedną z poprzedniej ciąży i jeszcze by się ze dwie przydały. Oglądałam takie, bardzo tanie. Kupowała któraś z Was takie?
*MEGA WYBÓR KOSZUL DO KARMIENIA* ROZM.S/M (2801614243) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

dotka85 a co za biustonosze A jak się mają rozmiary tych staników do innych firm Podaj link jak możesz Ja właśnie też już jakiś poszukuję A rozmiar to większy o jeden kupujecie czy więcej

reklama
Do góry