reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy dla maluszka :)

kupiłam na razie ta posciel :) A za mies kupie jeszcze jedną z ochraniaczem .
z0553a.jpg

Załączniki

• z0553a.jpg
    z0553a.jpg
    93,8 KB · Wyświetleń: 459
reklama
A kupujecie pościel czy śpiworek?
Pościel i rożek na początek . Spiworek odpuszczam narazie myślami. Mój maksio bardzo nie lubił w nim spać.
Dzidzia wszystko zweryfikuje swoimi upodobaniami.
Ja miałam otulaxz z motherhood kolderke i rożek który sama robiłam zkocykow i poszewki i kocyki. Sprawdził się rożek samorobka a później kocyki reszta była dla młodego męka. Ciekawa jestem jak teraz będzie :)) wiec zacznę od rozka

no właśnie a jak jest z rożkami otulaczami? polecicie coś, moja bratowa to nie rożki , tylko właśnie śpiworki korzystała bo spał na plecach, żeby mały kołderki nie naciągnął na twarz

reklama
Do góry