reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupy dla maluszka :)

reklama
To jest moje ulubione:
1501670650-aaaaaa.jpeg

Potem te:
1501670660-aaaaaa.jpeg

I mam jeszcze dwa śpiworki takie większe:
1501670678-aaaaaa.jpeg

A oprócz tego wielki wór którego nie jestem w stanie obfocić. Widziałam że mam też parę rzeczy na wcześniaka (46) więc jak coś to mogę w przyszłości pomóc ;)
Jakie miski !!!! Zakochałam się ! Mon em psioczy ze wszystko z uszami mi się podoba :D

Jakie miski !!!! Zakochałam się ! Mon em psioczy ze wszystko z uszami mi się podoba :D
No mi też :D Muszę podejść do Pepco, bo ostatnio widziałam tam taki pluszowy kombinezonik z króliczymi uszami xD A w worze to mam pełno betów w misie ;) Już nie mogę się doczekać aż Go zacznę ubierać. A i jeansiki mam małe też xD
1501672298-aaaaaa.jpeg

Tylko jak to ubrać? Mnie jako pierworódki to przeraża, hihihi Nauczę się :)

To jest moje ulubione:
1501670650-aaaaaa.jpeg

Potem te:
1501670660-aaaaaa.jpeg

1501670678-aaaaaa.jpeg

A oprócz tego wielki wór którego nie jestem w stanie obfocić. Widziałam że mam też parę rzeczy na wcześniaka (46) więc jak coś to mogę w przyszłości pomóc ;)
Ten brązowy misio jaki słodziuchny[emoji7] [emoji7] [emoji7] I przypomniałaś mi, że nie mam śpiworków! Muszę pobiegać po ciuchach[emoji4]

To jest moje ulubione:
1501670650-aaaaaa.jpeg

Potem te:
1501670660-aaaaaa.jpeg

1501670678-aaaaaa.jpeg

był ten kombinezon brazowy z misia idento na ciuchach za 15 zł w idealnym stanie !

był ten kombinezon brazowy z misia idento na ciuchach za 15 zł w idealnym stanie !
Ja na ciuchy to nawet jeszcze nie wchodzę. Mam pierdyliard innych wydatków i bym popłynęła, hihihi ^^ Tak samo TK Maxx odpuściłam. Boję się o moje konto xD Ale spoko. Przyjdzie jesień to będę sobie spacerować na ciuszki ^^ Mamy taki fajny wielki lumpek. Teściowa ma już dni obcykane kiedy rzeczy przyjeżdżają :D

@Eraja śliczne rzeczy

Ja kupuję używany kombinezon 56 i 62. 68 kupuje na wyprzedaży zimowej jeśli przy dziecku na świecie będę wiedziała jak rozmiarowo stoimy ;-)

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zamówiłam 56 a potem dokupie 62. Czyli podobnie myślimy [emoji3]

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
Ja mam dwa ciensze kombinezony bo pewnie w listopadzie sie rozpakujemy rozmoar 56 a zimowe nie wiem wlasnie ale chyba 62 lub tez 56 bo blizniaki pewnie beda malutkie :)

Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry