pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Ja będę kupowała 62 .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakie miski !!!! Zakochałam się ! Mon em psioczy ze wszystko z uszami mi się podobaTo jest moje ulubione:
Potem te:
I mam jeszcze dwa śpiworki takie większe:
A oprócz tego wielki wór którego nie jestem w stanie obfocić. Widziałam że mam też parę rzeczy na wcześniaka (46) więc jak coś to mogę w przyszłości pomóc
No mi też Muszę podejść do Pepco, bo ostatnio widziałam tam taki pluszowy kombinezonik z króliczymi uszami xD A w worze to mam pełno betów w misie Już nie mogę się doczekać aż Go zacznę ubierać. A i jeansiki mam małe też xDJakie miski !!!! Zakochałam się ! Mon em psioczy ze wszystko z uszami mi się podoba
Ten brązowy misio jaki słodziuchny[emoji7] [emoji7] [emoji7] I przypomniałaś mi, że nie mam śpiworków! Muszę pobiegać po ciuchach[emoji4]To jest moje ulubione:
Potem te:
A oprócz tego wielki wór którego nie jestem w stanie obfocić. Widziałam że mam też parę rzeczy na wcześniaka (46) więc jak coś to mogę w przyszłości pomóc
był ten kombinezon brazowy z misia idento na ciuchach za 15 zł w idealnym stanie !To jest moje ulubione:
Potem te:
Ja na ciuchy to nawet jeszcze nie wchodzę. Mam pierdyliard innych wydatków i bym popłynęła, hihihi ^^ Tak samo TK Maxx odpuściłam. Boję się o moje konto xD Ale spoko. Przyjdzie jesień to będę sobie spacerować na ciuszki ^^ Mamy taki fajny wielki lumpek. Teściowa ma już dni obcykane kiedy rzeczy przyjeżdżająbył ten kombinezon brazowy z misia idento na ciuchach za 15 zł w idealnym stanie !
Popiereram, mam taki samU nas 56 ale jest dość duży.
Ja zamówiłam 56 a potem dokupie 62. Czyli podobnie myślimy [emoji3]@Eraja śliczne rzeczy
Ja kupuję używany kombinezon 56 i 62. 68 kupuje na wyprzedaży zimowej jeśli przy dziecku na świecie będę wiedziała jak rozmiarowo stoimy ;-)
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom