reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Karina - no cóż zrobiłam to samo .. auto granatowe , fotelik jest niebieski .. z tym że następny samochód już czeka - zielony he he .. :-D:-D

reklama
no to ja tez sie pochwale moimi nowymi zakupami..... Kupilam spacerowke - Zia, Petite Star Zia - Monochrome, ta o ktorej pisalam wczesniej....Troszke droga, ale jak juz sie na nia uparlam, bo strasznie mi sie spodobala, to nie ma mocnych....;-)Ma swoje minusy, maly koszyk na zakupy i nie sklada sie jedna reka,(choc bardzo latwo), jest nie zbyt stabilna, ale mi to nie przeszkadza:-). Zajmuje bardzo malutko miejsca w bagazniku, (a ja przede wszystkim autkiem sie poruszam), jest lekka i sterowna. Jak dla nas to super:-D:
zdjecia 125.jpg
Mamy tez nareszcie krzeselko do karmienia, Chicco happy snack. Uzywane, wiec taniocha, ale wyglada jak nowe:tak:.

Ps. mamy jeszcze pchacz zolto-czerwony (na szczescie nie rozowy, bo mam juz dosc rozowego): http://www.vtechuk.com/products-and-accessories/first-steps-baby-walker-pink/, a fotelika do samochodu nadal poszukuje....

Ostatnia edycja:
Kate, dobrze sie ten wozek prowadzi? Widziałam dzisiaj pania co sie bardzo z podobnym meczyła, ale koło mnie sa strasznie krzywe chodniki wiec w ogole z wozkami nie jest lekko. :no:

reklama
to fakt ze z wozkami bywa ciezko, wszystko zalezy od drogi, a z tym jest roznie:wściekła/y:. Ja na szczescie w swojej okolicy mam calkiem fajne chodniczki, choc i po trawce i wybojach na placach zabaw czasami tez jezdzimy:tak: i nie narzekamy. A prowadzi sie moim zdaniem dobrze, bo jak kilka razy malej 'cos odbilo' i musialam ja niesc i jednoczesnie pchac wozek, to nie mialam z tym problemu:-). Ale zalezy co kto lubi, mam kolezanke, ktora nie cierpi 3-kolowek:szok:, a mnie na odwrot - 4 kolka znudzily:baffled::baffled::baffled:....

Do góry