Dziewczyny, a czy macie już może hustawkę dla szkrabów? Taką, którą we framudze można zawiesić? Ja przymierzam się do kupna tylko nie mogę się zdecydować czy drewnianą czy plastikową? Bardziej podoba mi się drewniana, ale nie jestem pewna czy te szczebelki wygodne są. Macie jakieś doświadczenia?
reklama
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Dziewczyny, a czy macie już może hustawkę dla szkrabów? Taką, którą we framudze można zawiesić? Ja przymierzam się do kupna tylko nie mogę się zdecydować czy drewnianą czy plastikową? Bardziej podoba mi się drewniana, ale nie jestem pewna czy te szczebelki wygodne są. Macie jakieś doświadczenia?
Dołączam się do pytania, też się nad tym zastanawiałam....
Z doświadczeń moich i znajomych dużo wygodniejsze są plastikowe
Polecam taką, jaką my dostaliśmy w prezencie - Little Tikes
Oprócz tego co widać - ma w środku pasy dla mniejszego dziecka. Obudowa jest fajna, bo zabezpiecza główkę przed przypadkowym uderzeniem w ścianę. Jest dość duża, na zdjęciu to takie na oko dziecko trzylatek, więc długo będzie się bawić dziecko. Naszym znajomym się bardziej podoba od ich huśtawek ;-) dużo sobie ją kupiło po wypróbowaniu u nas
Polecam taką, jaką my dostaliśmy w prezencie - Little Tikes
Oprócz tego co widać - ma w środku pasy dla mniejszego dziecka. Obudowa jest fajna, bo zabezpiecza główkę przed przypadkowym uderzeniem w ścianę. Jest dość duża, na zdjęciu to takie na oko dziecko trzylatek, więc długo będzie się bawić dziecko. Naszym znajomym się bardziej podoba od ich huśtawek ;-) dużo sobie ją kupiło po wypróbowaniu u nas
kasia_z - a czy huśtawka nie obija się o framugę? mamy wnękę 80cm, a szerokość tej huśtawki to ok. 40 cm.
ja mam plastikową podobna jak na zdjęciu Kasia i jestem zadowolona ma pasy co jest ważne ja mam ją na działce więc nie powiem czy obija o framugi bo w domku jej nie mam zamontowanej ale mały jest zachwycony :-):-) i ja tez polecam zdecydowanie plastikowa :-):-)
Dziewczyny a ja mam pytanie odnośnie huśtawki, ale chodzi mi o to, czy nie wiecie gdzie mozna kupic taki drąg rozporowy, - po remoncie u rodziców nie mogę zamontować hustawki do fragum drzwi, muśze mieć drąg do rozparcia pomiędzy dwoma ścianami.... i nie mam pojcie gdzie go szukać ? praktiker, obi...?
reklama
Podziel się: