reklama
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Ania - hehe to trzeba koniecznie zmienic fotelik
Fajny ten fotelik Karina, tylko drogi, ja mam nadzieje, ze dopiero po wakacjach trzeba sie bedzie rozejrzec za czyms dla matyldy i nie wiem czy kupic dla Zuzi a Matylde wsadzic w jej fotelik czy nowy dla Matyldy. Wczoraj doszło krzesleko, ktore na razie jest dla Zuzi i wyglada super:
ABCFORYOU: folie do laminacji, stoliki pod laptopy, laminarki, trymery, akcesoria biurowe, krzesełka do karmienia, dtrade, akcesroia do biura)
ABCFORYOU: folie do laminacji, stoliki pod laptopy, laminarki, trymery, akcesoria biurowe, krzesełka do karmienia, dtrade, akcesroia do biura)
Ania - hehe to trzeba koniecznie zmienic fotelik
Chyba już tak nie będę szalała Bo może następny znowu się trafi niebieski. Drugi fotelik też granatowo- biały, ale znaczkiem pasuje;-)
Ida - śliczne krzesełko
Pycha
mama Mai i Marty
ja tylko chciałabym polecić sklep moich znajomych:
O Sklepie - Sklep Odzieżowy Riko
O Sklepie - Sklep Odzieżowy Riko
Nabyliśmy ostatnio spacerówke dla Liliany Babydesing Sprint Babydesign Group
fajne żywe kolory,my mamy zielony (na obrazkach wyglądają całkiem inaczej- brzydsze):-)
fajne żywe kolory,my mamy zielony (na obrazkach wyglądają całkiem inaczej- brzydsze):-)
brown.kate
Mama Misi i Kici
no to ja tez sie pochwale moimi nowymi zakupami..... Kupilam spacerowke - Zia, Petite Star Zia - Monochrome, ta o ktorej pisalam wczesniej....Troszke droga, ale jak juz sie na nia uparlam, bo strasznie mi sie spodobala, to nie ma mocnych....;-)Ma swoje minusy, maly koszyk na zakupy i nie sklada sie jedna reka,(choc bardzo latwo), jest nie zbyt stabilna, ale mi to nie przeszkadza:-). Zajmuje bardzo malutko miejsca w bagazniku, (a ja przede wszystkim autkiem sie poruszam), jest lekka i sterowna. Jak dla nas to super:
Mamy tez nareszcie krzeselko do karmienia, Chicco happy snack. Uzywane, wiec taniocha, ale wyglada jak nowe.
Ps. mamy jeszcze pchacz zolto-czerwony (na szczescie nie rozowy, bo mam juz dosc rozowego): http://www.vtechuk.com/products-and-accessories/first-steps-baby-walker-pink/, a fotelika do samochodu nadal poszukuje....
Mamy tez nareszcie krzeselko do karmienia, Chicco happy snack. Uzywane, wiec taniocha, ale wyglada jak nowe.
Ps. mamy jeszcze pchacz zolto-czerwony (na szczescie nie rozowy, bo mam juz dosc rozowego): http://www.vtechuk.com/products-and-accessories/first-steps-baby-walker-pink/, a fotelika do samochodu nadal poszukuje....
Ostatnia edycja:
reklama
brown.kate
Mama Misi i Kici
to fakt ze z wozkami bywa ciezko, wszystko zalezy od drogi, a z tym jest roznie. Ja na szczescie w swojej okolicy mam calkiem fajne chodniczki, choc i po trawce i wybojach na placach zabaw czasami tez jezdzimy i nie narzekamy. A prowadzi sie moim zdaniem dobrze, bo jak kilka razy malej 'cos odbilo' i musialam ja niesc i jednoczesnie pchac wozek, to nie mialam z tym problemu:-). Ale zalezy co kto lubi, mam kolezanke, ktora nie cierpi 3-kolowek, a mnie na odwrot - 4 kolka znudzily....
Podziel się: