reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
moja zuzia dzis odnosla sukces, lezala w wozeczku ( po spacerze) z pol godziny nie marudzac i w koncu usnela :-D teraz slysze, ze juz sie kokosi, nie spi, ale nie krzyczy :tak: jestem pod wrazeniem ;-)

Gagunia - tak my z Sanya mamy dokladnie te hustawki i uwazam ze to bardzo dobry zakup. Mysle ze nie jest ona wcale zbyt gleboka - nasz Tobiaszek prawie od poczatku w niej siedzial.:tak:

Aniach - moj tez sie denerwuje jak ma czkawke, kupa natomiast mu wcale nie przeszkadza:zawstydzona/y::-D

Gagunia - tak my z Sanya mamy dokladnie te hustawki i uwazam ze to bardzo dobry zakup. Mysle ze nie jest ona wcale zbyt gleboka - nasz Tobiaszek prawie od poczatku w niej siedzial.:tak:

Ja podkladam Mii kocyk pod pupke zeby wypelnic ta dziure i wtedy sobie lezy podobnie jak w foteliku samochodowym, przypinam ja pasami i moze sie bujac ile chce:-) Pies przychodzi, uklada sie kolo hustawki i pilnuje:-) a mala z zachwytem na niego lypie:-)

aniach - w ogole nie lubi sama lezec, robi sie az fioletowa od placzu (mimo tego ze jest najedzona, ma sucha pieluszke itd.), a po wzieciu na rece jest grzeczniutka jak aniolek... :hmm:
Karina - z niecierpliwieniem czekam na hustawke zatem :-)
Sanya - ciekawe, czy moj pinczer tez bedzie pilnowal :-D:-D na poczatku byl zazdrosny, teraz juz trzy razy polizal mala, to pewnie niedlugo wskoczy jej na kolana na hustawke :-D:-D

Sanya, Karina- widze, że ta huśtawka to faktycznie przydatna rzecz:tak:

gagunia- dziś Julka też coś jest niespokojna, nie chce zbytnio lezec sama:-(uspokaja się na ręcach:baffled: chyba ją przechwaliłam że jest taka spokojna:sorry2::dry:

No dziewczyny po takich rekomendacjach tylko szykować kasę i zasuwać po Deluxa :-D Moja mała jest wielką fanką bujania więc pewnie też nie będzie chciała z niej "schodzić". Ostatnio dziadkowie coś bąknęli że może by wnusi kupili huśtawkę i odciążyli mamuśkę:tak::-). Ja jestem jak najbardziej za:-):-):-)

reklama
Do góry