reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
Karina - moja kuzynka ma termoforek w maskotce ale normalny , kupiła gdzieś na kilosach .. Antek do tej pory jak jest chory to np. przy nim zasypia .. więc napewno Ci się bardzo przyda :-)

Karinka termoforek fajny. W Niemczech jest nacisk na te ziarnowe bo wiele dzieci popazylo sie goraca woda z termofora.

Ewa ja mam ta mate i to jest najlepszy zakup. Paulina uczyla sie stac i chodzic przy niej. Panel laczacy jest tak fajnie zrobiony ze mata sie nie sklada. Chyba czas do piwnicy:tak: nasza wyciagnac. Mate schowalam dopiero jak dowiedzialam sie ze jestem w ciazy.

karina - termoforek przeslodki :happy: oby tylko nie bylo potrzeby uzywania :happy: a ja juz mam hustawke :-) w piatek juz wyjezdzalismy i kurier zlapal nas w drodze, wiec zabralismy ja od razu do dziadkow :happy: heh, mysle, ze w koncu uda mi sie nadrobic prasowanie :-D:-D:-D fajna sprawa, mala juz chyba ja polubila, szkoda tylko, ze muzyczka nie moze grac w momencie, kiedy hustawka stoi w miejscu - to chyba jedyna wada jak dla mnie :tak: no i moze jeszcze brak wkladki dla niemowlaka, takiej jaka maja foteliki samochodowe, przydalaby sie, zeby nie kombinowac z kocykami. Jak Wy je podkladacie, zeby jeszcze starczylo pasow na zapiecie bobasa? ja jak podloze jej malutki kocyk, to juz pasy nie siegaja :baffled: ale ogolnie polecam, wydaje mi sie, ze pozwoli zaoszczedzic troche czasu :-D no i solidne wykonanie, powinno starczyc do tych18 kilo :-D

reklama
Do góry