reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
moja zuzia dzis odnosla sukces, lezala w wozeczku ( po spacerze) z pol godziny nie marudzac i w koncu usnela :-D teraz slysze, ze juz sie kokosi, nie spi, ale nie krzyczy :tak: jestem pod wrazeniem ;-)

Gagunia - tak my z Sanya mamy dokladnie te hustawki i uwazam ze to bardzo dobry zakup. Mysle ze nie jest ona wcale zbyt gleboka - nasz Tobiaszek prawie od poczatku w niej siedzial.:tak:

Aniach - moj tez sie denerwuje jak ma czkawke, kupa natomiast mu wcale nie przeszkadza:zawstydzona/y::-D

Gagunia - tak my z Sanya mamy dokladnie te hustawki i uwazam ze to bardzo dobry zakup. Mysle ze nie jest ona wcale zbyt gleboka - nasz Tobiaszek prawie od poczatku w niej siedzial.:tak:

Ja podkladam Mii kocyk pod pupke zeby wypelnic ta dziure i wtedy sobie lezy podobnie jak w foteliku samochodowym, przypinam ja pasami i moze sie bujac ile chce:-) Pies przychodzi, uklada sie kolo hustawki i pilnuje:-) a mala z zachwytem na niego lypie:-)

aniach - w ogole nie lubi sama lezec, robi sie az fioletowa od placzu (mimo tego ze jest najedzona, ma sucha pieluszke itd.), a po wzieciu na rece jest grzeczniutka jak aniolek... :hmm:
Karina - z niecierpliwieniem czekam na hustawke zatem :-)
Sanya - ciekawe, czy moj pinczer tez bedzie pilnowal :-D:-D na poczatku byl zazdrosny, teraz juz trzy razy polizal mala, to pewnie niedlugo wskoczy jej na kolana na hustawke :-D:-D

Sanya, Karina- widze, że ta huśtawka to faktycznie przydatna rzecz:tak:

gagunia- dziś Julka też coś jest niespokojna, nie chce zbytnio lezec sama:-(uspokaja się na ręcach:baffled: chyba ją przechwaliłam że jest taka spokojna:sorry2::dry:

No dziewczyny po takich rekomendacjach tylko szykować kasę i zasuwać po Deluxa :-D Moja mała jest wielką fanką bujania więc pewnie też nie będzie chciała z niej "schodzić". Ostatnio dziadkowie coś bąknęli że może by wnusi kupili huśtawkę i odciążyli mamuśkę:tak::-). Ja jestem jak najbardziej za:-):-):-)

reklama
Do góry