reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

pycha świetne zakupy:-) ja już do "ciuszków" nie wchodzę, robi to za mnie koleżanka:-D
ja już mam wszystko, dziś obkupiłam małą w hurtowni. przy okazji prosiłam Matełka o pomoc w wyborze koloru smoczka, szczotki do butelek, wanienki. młody cieszył się że był potrzebny....
mogę pomału pakować torbę........

reklama
isia, pycha- śłiczne ciuszki:tak::tak::tak:

matylda- ja również staram się juleczkę angażować do pomocy przy "ciuszkach" i widzę ile jej to sprawia radości, pomimo, że jest taka malutka... także wyobrażam sobie jaką frajdę ma mateuszek:-D

anaklim- ja mam nomada, ale fotelik ten sam:-)

ewa to prawda, "pomaganie" sprawiło mu ogromną radość, a jak przynieśliśmy to wszystko do domu to Matek pobiegł po kolegę żeby się pochwalić co wybrał:-D

Ewa - no jasne... A miałaś go dla Julki (pytam o wózek)? Sprawdził się? Bo pani mnie w sklepie zapewniała, że te wózki są bezawaryjne... No ja bym się pochlastała jakbym dostała bubel za taką kasę:)))))

Kurcze napisalam posta i go nie ma:baffled:

Ja dzis tez poszalalam na zakupach - kupilam sobie ladna trzecia koszulke do szpitala i w koncu znalazlam dla siebie szlafroczek:-) Gdzie - na ciucholandzie:-D szok bo ja zazwyczaj nie potrafie sobie nic tam znalezc a tutaj bach i to czego szukalam.
Wyszlam z 2 torbami z tego ciucholandu. :-) Dla dziodziolka kupowalam juz tylko nowiutkie rzeczy w wiekszym rozmiarze bo malych juz mam dosc. Szok - extra nowe rzeczy z nexta tam sie zdarzaja:szok: Pajacyki, bodziaki takie po 6 zl.

Ewa - no jasne... A miałaś go dla Julki (pytam o wózek)? Sprawdził się? Bo pani mnie w sklepie zapewniała, że te wózki są bezawaryjne... No ja bym się pochlastała jakbym dostała bubel za taką kasę:)))))

anaklim- nie... teraz zakupiłam dla oli:tak::tak::tak: ale dużo dobrego słyszałam i czytałam o tych wózkach (zarówno o nomad jak i o slalom):tak:

aaa.... moja koleżanka 3 rok jeździ slalomem i w dalszym ciągu wygląda jak nowy...

dziewczyny, czy kupujecie sterylizator do butelek???
bo malutka w weekendy będzie karmiona butelką (ja w szkole). pamiętam, jak przy julce sie namęczyłam z tym gotowaniem butelek i smoczków... dlatego teraz pójdę "na skróty"... znalazłam nawet taki niedrogi na allegro NOWY Sterylizator ELEKTRYCZNY Dr Brown's GWARANCJA (413170889) - Aukcje internetowe Allegro ale może wy macie jakieś doświadczenia w tej materii??

no i jeszcze laktator... ale co do tego nie mam wątpliwości- będzie avent isis

reklama
ewa gotowanie i wyparzanie butelek tez doprowadzalo mnie do szalu wiec ja tez zaiwenstuje tym razem w sterylizator na bank, ale dopiero gdy zajdzie potrzeba ... i chyba zdecyduje sie na aventowski do mikrofali ...

Do góry