reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

pycha świetne zakupy:-) ja już do "ciuszków" nie wchodzę, robi to za mnie koleżanka:-D
ja już mam wszystko, dziś obkupiłam małą w hurtowni. przy okazji prosiłam Matełka o pomoc w wyborze koloru smoczka, szczotki do butelek, wanienki. młody cieszył się że był potrzebny....
mogę pomału pakować torbę........

reklama
isia, pycha- śłiczne ciuszki:tak::tak::tak:

matylda- ja również staram się juleczkę angażować do pomocy przy "ciuszkach" i widzę ile jej to sprawia radości, pomimo, że jest taka malutka... także wyobrażam sobie jaką frajdę ma mateuszek:-D

anaklim- ja mam nomada, ale fotelik ten sam:-)

ewa to prawda, "pomaganie" sprawiło mu ogromną radość, a jak przynieśliśmy to wszystko do domu to Matek pobiegł po kolegę żeby się pochwalić co wybrał:-D

Ewa - no jasne... A miałaś go dla Julki (pytam o wózek)? Sprawdził się? Bo pani mnie w sklepie zapewniała, że te wózki są bezawaryjne... No ja bym się pochlastała jakbym dostała bubel za taką kasę:)))))

Kurcze napisalam posta i go nie ma:baffled:

Ja dzis tez poszalalam na zakupach - kupilam sobie ladna trzecia koszulke do szpitala i w koncu znalazlam dla siebie szlafroczek:-) Gdzie - na ciucholandzie:-D szok bo ja zazwyczaj nie potrafie sobie nic tam znalezc a tutaj bach i to czego szukalam.
Wyszlam z 2 torbami z tego ciucholandu. :-) Dla dziodziolka kupowalam juz tylko nowiutkie rzeczy w wiekszym rozmiarze bo malych juz mam dosc. Szok - extra nowe rzeczy z nexta tam sie zdarzaja:szok: Pajacyki, bodziaki takie po 6 zl.

Ewa - no jasne... A miałaś go dla Julki (pytam o wózek)? Sprawdził się? Bo pani mnie w sklepie zapewniała, że te wózki są bezawaryjne... No ja bym się pochlastała jakbym dostała bubel za taką kasę:)))))

anaklim- nie... teraz zakupiłam dla oli:tak::tak::tak: ale dużo dobrego słyszałam i czytałam o tych wózkach (zarówno o nomad jak i o slalom):tak:

aaa.... moja koleżanka 3 rok jeździ slalomem i w dalszym ciągu wygląda jak nowy...

dziewczyny, czy kupujecie sterylizator do butelek???
bo malutka w weekendy będzie karmiona butelką (ja w szkole). pamiętam, jak przy julce sie namęczyłam z tym gotowaniem butelek i smoczków... dlatego teraz pójdę "na skróty"... znalazłam nawet taki niedrogi na allegro NOWY Sterylizator ELEKTRYCZNY Dr Brown's GWARANCJA (413170889) - Aukcje internetowe Allegro ale może wy macie jakieś doświadczenia w tej materii??

no i jeszcze laktator... ale co do tego nie mam wątpliwości- będzie avent isis

reklama
ewa gotowanie i wyparzanie butelek tez doprowadzalo mnie do szalu wiec ja tez zaiwenstuje tym razem w sterylizator na bank, ale dopiero gdy zajdzie potrzeba ... i chyba zdecyduje sie na aventowski do mikrofali ...

Do góry