reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

sanya- dzięki za linka:tak: jak tylko trochę sie z nauką ogarnę przejże wszystko dokładnie:tak:
majeczko- fajny wózio:tak: nawet bardzo i cena ok:-)
aqua- super!!!! gratuluje zakupów:tak:

reklama
Majeczka - super zakup!

Aqua - ja do tej pory się powstrzymywałam bo właśnie się bałam, że coś urośnie między nogami, ale jak drugi lekarz potwierdził, że tam nic nie ma to kupuję...

Kupiłam 3 pary body w Mothercare, w końcu porobię fotki dzś to powrzucam:)

Ja dzisiaj też upolowałam śliczne bodziaki i śpioszki w mothercare:tak:
A pojechaliśmy właściwie po mebelki coś wybrać :-p

Ale meble znalazłam fajne i zamówię je sobie niedługo, może dojdą na czas :-D

Pewnie się da ale po co?... taki fajowy jest:-):-):-)
Ale są w wersji bez misia, mi się akurat spodobały te z Puchatkiem:-)

Puchatek jest spoko:-). Bardzo ładne mebelki.

Ja już pokoik dziecięcy mam umeblowany, bo maleństwo będzie go dzielić ze starszą siostrą:tak:. Pozostaje jedynie na powrót złozyć łożeczko, wyprać baldachim i osłonkę na szczebelki.

reklama
Sanya - oglądam mebelki z tej firmy, ale tylko na allegro. Mnie sie podobały ciemne z jasnymi szczebelkami i koniecznie z misiem!! :-) A powiedz mi, widziałas je na żywo?? W sklepie??

Do góry