reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
Sanya - oglądam mebelki z tej firmy, ale tylko na allegro. Mnie sie podobały ciemne z jasnymi szczebelkami i koniecznie z misiem!! :-) A powiedz mi, widziałas je na żywo?? W sklepie??

widziałam raz produkty tej firmy w sklepie, ale w wersji mahoń, dobrze wykonane i stabilne. Z efektem "rozlane mleko" widziałam produkty Drewexu serii Hippo np
...i zakochałam się w nich, takie słodkie i dziecięce:tak:
W sumie firma ma 500 ponad pozytywnych komentarzy, można zawsze zapytać kogoś o opinię:-) ja co prawda bezpośrednio po zakupie mebli dostałam maila od jakiejś nawiedzonej która rzekomo została oszukana...ale zignorowałam.. 500 osób nie może się mylić:-p a skoro ktoś uważa że padł ofiarą oszustwa to ta kwota już podchodzi pod wszczęcie dochodzenia więc załatwia się to na policji a nie wysyłając rozkrzyczane maile:-p

Pościel mam upatrzoną, jakiś zestaw 11 elementowy z wypełnieniem od razu potem sobie tylko dokupię zmiany:-)
Ciuszki mam już prawie wszystkie.. tzn zgodnie z listą z netu heheh i radami koleżanek:-)
Potem zostaje mi wózek,akcesoria kąpielowe i artykuły higieniczne( na sam koniec przed Le Grand Finale) i będę mogła być Mamusią:-)

O rany :confused:

Ostatnia edycja:
Sanya - pewnie ze Puchatek jest sliczny, ja tez jestem fanka tego misia - pytam tak tylko bo u kogos widzialam chyba identyczna naklejke na scianie. A jak to naklejka to jeszcze lepiej bo np za jakis czas mozna ja np zmienic.:-)

Kurcze to Ty juz prawie gotowa na Wielki Dzien:szok: Chyba tez sobie powinnam sporzadzic takowa liste:tak: i sprawdzic czego mi brakuje.

Ja dzis na zywo ogladalam wozek gleboki Bugaboo i coraz bardziej mi sie on podoba. Jeszcze musze obejrzec spacerowke to moze sie w koncu zdecyduje. :crazy:

Sanya - pewnie ze Puchatek jest sliczny, ja tez jestem fanka tego misia - pytam tak tylko bo u kogos widzialam chyba identyczna naklejke na scianie. A jak to naklejka to jeszcze lepiej bo np za jakis czas mozna ja np zmienic.:-)
Hehe no to chyba jest taka naklejka ze sklejki , może się np okazać że Bubulina nie lubi Puchatka, tylko Snoopy'ego albo nie daj boże jakieś różowe księżniczki albo wróżki:-p to wtedy będzie zdrapywanie hehhehe
[/QUOTE=KarinaNieZie;2395695]Kurcze to Ty juz prawie gotowa na Wielki Dzien:szok: Chyba tez sobie powinnam sporzadzic takowa liste:tak: i sprawdzic czego mi brakuje.[/QUOTE]
Jak chcesz to ci podeślę moją hahha:-)
[/QUOTE=KarinaNieZie;2395695]Ja dzis na zywo ogladalam wozek gleboki Bugaboo i coraz bardziej mi sie on podoba. Jeszcze musze obejrzec spacerowke to moze sie w koncu zdecyduje. :crazy:[/QUOTE]
A nie jest on za niski dla Ciebie? Ja jak się muszę odrobinę schylić to mi krzyż trzeszczy jak stara obora:-p Ja dzisiaj widziałam 3 osoby z wózkami i każda miała Mutsy i cóż...jestem coraz bardziej zakochana w tym wózku.. prostota tego stelaża raduje moje serce :-D:-D

Byłam chwilkę w Smyku mieli dostawę letnich ciuszków- ale cudeńka:-):tak:
Ale byłam pomacać kocyki akrylowe ,a nie po ciuszki więc wyszłam z niczym:tak: postanowiłam być silna :-D
Meble powinny być w ciągu 3 tygodni wtedy kupię resztę akcesoriów i wtedy spokojnie będę czekać... i czekać... i czekać :-D:-D:-D

Aniam - bardzo fajna ta wanienka. OGolnie rzeczy z tej firmy bardzo lubie - mamy nocnik z kierownica i kaczke -nakladke na sedes - sa super!
ja swoja wanienke ze stelazem sprzedalam w grudniu :baffled: a teraz chyba juz mi sie nie oplaca kupowac nowej bo raczej wyemigruje z dziecmi niedlugo po porodzie :-( Jakos przeszla mi ochota na wyjazd :-( Do porodu nie ruszam sie z Polski. :no::no::no: No chyba ze na wakacje:-p

Sanya - masz racje - ten minimalistyczny stelaz Mutsego jest cudny!
Bugaboo tez mi sie wiec podoba w swojej prostocie. Faktyczie gondola jest bardzo niska ale dla mnie to zaden problem. A przy spacerowkach uwielbiam wlasnie niskie zawieszenie - nie podobaja mi sie wcale wysokie, szerokie "kolumbryny":no:

kicia - no coś Ty jak mozna nie lubić puchatka :)).. choć dla mnie najbardziej rewelacyjny jest osioł .. mam maskotkę wielką z nim , poduszke i dwie koszule do spania hi hi .. bo ja sama jak duzy dzieciak ..

Karina - a Ty gdzie się wybierasz ?

Osioł-smutas jest boski:)
No i Tygrysek- pamiętacie to moje body z tygryskiem?:-) będzie jak znalazł bo moja to taki właśnie brykacz:-)

A ja od malucha byłam fanką Snoopy'ego.

reklama
I Puchatek i Osiołek są super. Ale ja mam słabość do Prosiaczka:-). Jest taaaaki słodki;-).

Dziewczyny spróbuję wkleić dwa zdjęcia z ubrankami dla mojego Szkraba. Mam nadzieję, że sie uda.

URL]

p1000956jk9.png

Do góry