reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
Sanya - oglądam mebelki z tej firmy, ale tylko na allegro. Mnie sie podobały ciemne z jasnymi szczebelkami i koniecznie z misiem!! :-) A powiedz mi, widziałas je na żywo?? W sklepie??

widziałam raz produkty tej firmy w sklepie, ale w wersji mahoń, dobrze wykonane i stabilne. Z efektem "rozlane mleko" widziałam produkty Drewexu serii Hippo np
...i zakochałam się w nich, takie słodkie i dziecięce:tak:
W sumie firma ma 500 ponad pozytywnych komentarzy, można zawsze zapytać kogoś o opinię:-) ja co prawda bezpośrednio po zakupie mebli dostałam maila od jakiejś nawiedzonej która rzekomo została oszukana...ale zignorowałam.. 500 osób nie może się mylić:-p a skoro ktoś uważa że padł ofiarą oszustwa to ta kwota już podchodzi pod wszczęcie dochodzenia więc załatwia się to na policji a nie wysyłając rozkrzyczane maile:-p

Pościel mam upatrzoną, jakiś zestaw 11 elementowy z wypełnieniem od razu potem sobie tylko dokupię zmiany:-)
Ciuszki mam już prawie wszystkie.. tzn zgodnie z listą z netu heheh i radami koleżanek:-)
Potem zostaje mi wózek,akcesoria kąpielowe i artykuły higieniczne( na sam koniec przed Le Grand Finale) i będę mogła być Mamusią:-)

O rany :confused:

Ostatnia edycja:
Sanya - pewnie ze Puchatek jest sliczny, ja tez jestem fanka tego misia - pytam tak tylko bo u kogos widzialam chyba identyczna naklejke na scianie. A jak to naklejka to jeszcze lepiej bo np za jakis czas mozna ja np zmienic.:-)

Kurcze to Ty juz prawie gotowa na Wielki Dzien:szok: Chyba tez sobie powinnam sporzadzic takowa liste:tak: i sprawdzic czego mi brakuje.

Ja dzis na zywo ogladalam wozek gleboki Bugaboo i coraz bardziej mi sie on podoba. Jeszcze musze obejrzec spacerowke to moze sie w koncu zdecyduje. :crazy:

Sanya - pewnie ze Puchatek jest sliczny, ja tez jestem fanka tego misia - pytam tak tylko bo u kogos widzialam chyba identyczna naklejke na scianie. A jak to naklejka to jeszcze lepiej bo np za jakis czas mozna ja np zmienic.:-)
Hehe no to chyba jest taka naklejka ze sklejki , może się np okazać że Bubulina nie lubi Puchatka, tylko Snoopy'ego albo nie daj boże jakieś różowe księżniczki albo wróżki:-p to wtedy będzie zdrapywanie hehhehe
[/QUOTE=KarinaNieZie;2395695]Kurcze to Ty juz prawie gotowa na Wielki Dzien:szok: Chyba tez sobie powinnam sporzadzic takowa liste:tak: i sprawdzic czego mi brakuje.[/QUOTE]
Jak chcesz to ci podeślę moją hahha:-)
[/QUOTE=KarinaNieZie;2395695]Ja dzis na zywo ogladalam wozek gleboki Bugaboo i coraz bardziej mi sie on podoba. Jeszcze musze obejrzec spacerowke to moze sie w koncu zdecyduje. :crazy:[/QUOTE]
A nie jest on za niski dla Ciebie? Ja jak się muszę odrobinę schylić to mi krzyż trzeszczy jak stara obora:-p Ja dzisiaj widziałam 3 osoby z wózkami i każda miała Mutsy i cóż...jestem coraz bardziej zakochana w tym wózku.. prostota tego stelaża raduje moje serce :-D:-D

Byłam chwilkę w Smyku mieli dostawę letnich ciuszków- ale cudeńka:-):tak:
Ale byłam pomacać kocyki akrylowe ,a nie po ciuszki więc wyszłam z niczym:tak: postanowiłam być silna :-D
Meble powinny być w ciągu 3 tygodni wtedy kupię resztę akcesoriów i wtedy spokojnie będę czekać... i czekać... i czekać :-D:-D:-D

Aniam - bardzo fajna ta wanienka. OGolnie rzeczy z tej firmy bardzo lubie - mamy nocnik z kierownica i kaczke -nakladke na sedes - sa super!
ja swoja wanienke ze stelazem sprzedalam w grudniu :baffled: a teraz chyba juz mi sie nie oplaca kupowac nowej bo raczej wyemigruje z dziecmi niedlugo po porodzie :-( Jakos przeszla mi ochota na wyjazd :-( Do porodu nie ruszam sie z Polski. :no::no::no: No chyba ze na wakacje:-p

Sanya - masz racje - ten minimalistyczny stelaz Mutsego jest cudny!
Bugaboo tez mi sie wiec podoba w swojej prostocie. Faktyczie gondola jest bardzo niska ale dla mnie to zaden problem. A przy spacerowkach uwielbiam wlasnie niskie zawieszenie - nie podobaja mi sie wcale wysokie, szerokie "kolumbryny":no:

kicia - no coś Ty jak mozna nie lubić puchatka :)).. choć dla mnie najbardziej rewelacyjny jest osioł .. mam maskotkę wielką z nim , poduszke i dwie koszule do spania hi hi .. bo ja sama jak duzy dzieciak ..

Karina - a Ty gdzie się wybierasz ?

Osioł-smutas jest boski:)
No i Tygrysek- pamiętacie to moje body z tygryskiem?:-) będzie jak znalazł bo moja to taki właśnie brykacz:-)

A ja od malucha byłam fanką Snoopy'ego.

reklama
I Puchatek i Osiołek są super. Ale ja mam słabość do Prosiaczka:-). Jest taaaaki słodki;-).

Dziewczyny spróbuję wkleić dwa zdjęcia z ubrankami dla mojego Szkraba. Mam nadzieję, że sie uda.

URL]

p1000956jk9.png

Do góry