reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

A teraz drugie:

p1000953vk1.png

reklama
Aniam - chyba wyladujemy w Irlandii, pod koniec czerwca sie okaze, Adam przyjedzie i zobaczymy co jego firma moze nam zaproponowac. Ogolnie ja lubie wyjazdy ale chyba ta ciaza mnie mocno uziemila i nie mam ochoty opuszczac W-wki.:no:

Kkasiulka - nasze miasto slynie z produkcji wozkow:-) To zreszta wozek mojego klienta. :-)
A to ze nie sprzedaja ich w Cz-wie to dziwne, zreszta moze by sie okazalo ze bylby w sklepie drozszy niz w necie - tak bylo z wozkami Taco - kiedys komus chcialam zrobic przysluge i kupic wozek w Cz-wie ale na miejscu byl sporo drozszy niz u posrednikow :crazy:
Gondola b ladnie wyglada :-)

Kkasiulka - zamów przez neta, dowiozą Ci go do domu, będziesz miała z głowy! Fajny i koła pompowane!

Karina - czekam na Ciebie na Zielonej Wyspie!!!! Nie jest tu tak źle, mamy autka, będziemy śmigać z dziećmi na wycieczki! Kajetan woli bawić się z dziewczynkami to i Gabi będzie miała "starszego brata" hehehe...

Karina - jakos się tobie nie dziwię , nowe mijsce , brak znajomych ludzi itp . ale pewnie da się przywyknąć .. no jakbys trafiła blisko Anaklim to bys miała fajnie ..
A co do wózków to rzeczywiście chyba tam sporo tego robią .. kiedyś zastanawiałam się nad xlanderem i też tam podobno robiony jest .. a co do cen cóż zwykle jak coś gdzieś robią to tam jest to drogie .. najlepszy przykład to płock, rafineria w mieście a paliwo droższe niż gdzie indziej !!

kkasiulka - no to wybór z głowy , mi koleżanka chciała taki dać w prezencie po swojej córci ale nie chciałam :)).. granatowy.

:-) Siostra moja popatrzy we wrocławiu ile kosztują, w jednym sklepie ma spora zniżkę. A jeśli wyjdzie na to samo, to zamawiam tutaj, na allegro. Dowiozwia mi do domku :-)
Jest kilka nowych kolorów, chyba zdecyduję się na A28-A3, taki ceglany kolor....Faaajny.....:laugh2:

reklama
hej dziewczynki widzę że dyskutujecie na temat mojego wózka:-D
wersja głęboka i spacerowa zdają egzamin na 6 z +
ja już mam swój w domciu i z niecierpliwością czekam żeby go wypróbować.........
kupiłam Roana używanego za cenę minimalną 500zł od znajomej

Do góry