reklama
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Aniam - chyba wyladujemy w Irlandii, pod koniec czerwca sie okaze, Adam przyjedzie i zobaczymy co jego firma moze nam zaproponowac. Ogolnie ja lubie wyjazdy ale chyba ta ciaza mnie mocno uziemila i nie mam ochoty opuszczac W-wki.
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
No laski, zdecydowałam się na wózek. Producent z Częstochowy - moje miasto - ale tutaj ich nie sprzadają, a jak pytam w sklepie, to z oburzeniem mi odpowiadaja, że Roana nie mają.... To pewnie ta zazdrość. Pokaże Wam link z allegro, to jest wózek głęboki ze spacerówką, ale tę sprzedam, bo interesuje mnie tylko gondola
ROAN MARITA ekspr. wysyłka GRATIS! NOWE WZORY (376642915) - Aukcje internetowe Allegro
ROAN MARITA ekspr. wysyłka GRATIS! NOWE WZORY (376642915) - Aukcje internetowe Allegro
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Kkasiulka - nasze miasto slynie z produkcji wozkow:-) To zreszta wozek mojego klienta. :-)
A to ze nie sprzedaja ich w Cz-wie to dziwne, zreszta moze by sie okazalo ze bylby w sklepie drozszy niz w necie - tak bylo z wozkami Taco - kiedys komus chcialam zrobic przysluge i kupic wozek w Cz-wie ale na miejscu byl sporo drozszy niz u posrednikow
Gondola b ladnie wyglada :-)
A to ze nie sprzedaja ich w Cz-wie to dziwne, zreszta moze by sie okazalo ze bylby w sklepie drozszy niz w necie - tak bylo z wozkami Taco - kiedys komus chcialam zrobic przysluge i kupic wozek w Cz-wie ale na miejscu byl sporo drozszy niz u posrednikow
Gondola b ladnie wyglada :-)
Kkasiulka - zamów przez neta, dowiozą Ci go do domu, będziesz miała z głowy! Fajny i koła pompowane!
Karina - czekam na Ciebie na Zielonej Wyspie!!!! Nie jest tu tak źle, mamy autka, będziemy śmigać z dziećmi na wycieczki! Kajetan woli bawić się z dziewczynkami to i Gabi będzie miała "starszego brata" hehehe...
Karina - czekam na Ciebie na Zielonej Wyspie!!!! Nie jest tu tak źle, mamy autka, będziemy śmigać z dziećmi na wycieczki! Kajetan woli bawić się z dziewczynkami to i Gabi będzie miała "starszego brata" hehehe...
Karina - jakos się tobie nie dziwię , nowe mijsce , brak znajomych ludzi itp . ale pewnie da się przywyknąć .. no jakbys trafiła blisko Anaklim to bys miała fajnie ..
A co do wózków to rzeczywiście chyba tam sporo tego robią .. kiedyś zastanawiałam się nad xlanderem i też tam podobno robiony jest .. a co do cen cóż zwykle jak coś gdzieś robią to tam jest to drogie .. najlepszy przykład to płock, rafineria w mieście a paliwo droższe niż gdzie indziej !!
kkasiulka - no to wybór z głowy , mi koleżanka chciała taki dać w prezencie po swojej córci ale nie chciałam ).. granatowy.
A co do wózków to rzeczywiście chyba tam sporo tego robią .. kiedyś zastanawiałam się nad xlanderem i też tam podobno robiony jest .. a co do cen cóż zwykle jak coś gdzieś robią to tam jest to drogie .. najlepszy przykład to płock, rafineria w mieście a paliwo droższe niż gdzie indziej !!
kkasiulka - no to wybór z głowy , mi koleżanka chciała taki dać w prezencie po swojej córci ale nie chciałam ).. granatowy.
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
:-) Siostra moja popatrzy we wrocławiu ile kosztują, w jednym sklepie ma spora zniżkę. A jeśli wyjdzie na to samo, to zamawiam tutaj, na allegro. Dowiozwia mi do domku :-)
Jest kilka nowych kolorów, chyba zdecyduję się na A28-A3, taki ceglany kolor....Faaajny.....
Jest kilka nowych kolorów, chyba zdecyduję się na A28-A3, taki ceglany kolor....Faaajny.....
reklama
matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
hej dziewczynki widzę że dyskutujecie na temat mojego wózka
wersja głęboka i spacerowa zdają egzamin na 6 z +
ja już mam swój w domciu i z niecierpliwością czekam żeby go wypróbować.........
kupiłam Roana używanego za cenę minimalną 500zł od znajomej
wersja głęboka i spacerowa zdają egzamin na 6 z +
ja już mam swój w domciu i z niecierpliwością czekam żeby go wypróbować.........
kupiłam Roana używanego za cenę minimalną 500zł od znajomej
Podziel się: