reklama
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
Sanya piekności co do linków tez sie pisze w koncu czerwiec tuż tuż...
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Piekne rozowosci:-)
Karina- hehe mam masę rzeczy dla dziecka kupowanych z myślą o chłopcu (niebieski, seledyn, beż, biel ) więc różowości to teraz jako dodatek kupuję.. jakoś tak nie mogę się oprzeć tym owieczkom,króliczkom i pieskom na tle cukierkowych pasteli :-)
Ewa,sreberko- ten sprzedawca to bambinos_pl https://ssl.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4571862
Ewa,sreberko- ten sprzedawca to bambinos_pl https://ssl.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4571862
Majeczka32
Jestem szczęśliwa :)))
Sanya śliczne te ubranka są :-)
Ja dziś byłam w tesco chyba była nowa dostawa ubranek,zwariować można ehhh tyle fajnych ubranek.Ale tym razem sama się obkupiłam
Ja dziś byłam w tesco chyba była nowa dostawa ubranek,zwariować można ehhh tyle fajnych ubranek.Ale tym razem sama się obkupiłam
miauczus54
Fanka BB :)
Dziewczyny przepraszam ze sie "wciskam" . Jestem mamusia lutowa 2008 i mam na sprzedaz swietny wozek w idealnym stanie. Wraz z męzem jestesmy z niego bardzo zadowoleni, jednak zdecydowalismy sie go sprzedac...na lato chcielibysmy kupic spacerówke. Nie chcialabym robic autoreklamy....sama pamietam ile artykulow przejrzalam zanim kupilismy wozeczek. Moze przyda sie ten post.
EMMALJUNGA stan idealny ROLLS WŚRÓD WÓZKÓW (374180839) - Aukcje internetowe Allegro
ps. gwarantuje idealny stan wozka, sama sie nacielam z zakupem przez allegro uzywanej Inglesiny i nie wyobrazam sobie podobnego zachowania. Pozdrawiam
EMMALJUNGA stan idealny ROLLS WŚRÓD WÓZKÓW (374180839) - Aukcje internetowe Allegro
ps. gwarantuje idealny stan wozka, sama sie nacielam z zakupem przez allegro uzywanej Inglesiny i nie wyobrazam sobie podobnego zachowania. Pozdrawiam
Majeczka32
Jestem szczęśliwa :)))
reklama
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
ja dzisiaj zaszalałam z zakupami jak moj chłop zabaczy to go trafi
ale nie mogłam sie powstrzymac
........i tylko mam nadzieje, ze mojej Ali nic miedzy nogami nie wyrośnie bo same różowości zakupiłam
ale nie mogłam sie powstrzymac
........i tylko mam nadzieje, ze mojej Ali nic miedzy nogami nie wyrośnie bo same różowości zakupiłam
Podziel się: