wczoraj koleżanka odradziła mi zakup x landera sama miała (ten model, na który ja się czaiłam, czyli XA) i: podobno jest ciężki, nieporęczny, ciężko się składa i jest problem ze wstawieniem go do niedużego bagażnika... cholercia, a juz myślałam, że mam z głowy wybór wózka
reklama
Majeczka32
Jestem szczęśliwa :)))
Ewa ja oglądałam w sklepie X-Landerki i jestem zdecydowana ale na X1,wiesz każda z nas szuka czegoś innego ,najlepiej sama zobacz jak on wygląda,jak się składa itd.Według mnie jest bardzo wygodny dla maluszka a stelarz i spacerówka składają się bez zdejmowania spacerówki,no i w można dokupić fotelik z x-lander i możesz wozić stelarz w bagażniku a dzidzię w foteliku.Poszukaj na necie sklepu z tym wózkiem i podjedż pooglądać,buziaczki :-)
kamila1983
Fanka BB :)
Tez chciałam x landera ale za wielki jak do nas do mieszkania zdecydowalismy sie na zoopera z gondolą jest lekki mału po złozeniu i sie super prowadzi
kama32
Wrześniowe mamy'08
Ja jestem zdecydowana na ROAN Marita. Oglądałam je kilkakrotnie w internecie na stronie producenta, a wczoraj widziałam na żywo i bardzo mi sie podoba. Cena też jest dla mnie przystępna. Jest tylko jeden problem- w moim mieście w sklepach z wózkami ich nie ma, a nie mam jakoś przekonania do zakupow przez internet.
Dziewczyny ze Śląska moze macie namiary na jakiś sklep z tymi wózkami. Proszę o info.
Dziewczyny ze Śląska moze macie namiary na jakiś sklep z tymi wózkami. Proszę o info.
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Kama - ja już dawno wybrałam sobie ten model - jest wręcz idealny. Ale mam dla Ciebie zła wiadomość: Roany sa produkowane z Częstochowie, gdzie mieszkam, a w żadnym czestochowskim sklepie ich nie ma!! Pozostaje tylko zakup przez niezawodne Allegro
Ale jak znajdziesz jakis sklep z tymi wózkami, to daj znać. Chętnie zajrzę!
Ale jak znajdziesz jakis sklep z tymi wózkami, to daj znać. Chętnie zajrzę!
Ewa, nie sugeruj się opiniami. Wszystkie te wózki z dużymi kołami są mniej więcej tak samo ciężkie (czy 13 czy 14 kg co za różnica), duże i słabo się składają. Ale za to amortyzacja jest super, a dla takiego małego dzidziusia to ważna wg. mnie sprawa. Byle do twojego samochodu do bagażnika się zmieścił. A X-Landera ma moja koleżanka i jest super zadowolona, praktycznie do dziś jeździ nim (mała ma 2 lata), a miała Mutsy na początku a jakoś jej XLander bardziej przypasował...
reklama
Podziel się: