reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

wczoraj koleżanka odradziła mi zakup x landera:no::no: sama miała (ten model, na który ja się czaiłam, czyli XA) i: podobno jest ciężki, nieporęczny, ciężko się składa i jest problem ze wstawieniem go do niedużego bagażnika... cholercia, a juz myślałam, że mam z głowy wybór wózka:no::no:

reklama
Ewa ja oglądałam w sklepie X-Landerki i jestem zdecydowana ale na X1,wiesz każda z nas szuka czegoś innego ,najlepiej sama zobacz jak on wygląda,jak się składa itd.Według mnie jest bardzo wygodny dla maluszka a stelarz i spacerówka składają się bez zdejmowania spacerówki,no i w można dokupić fotelik z x-lander i możesz wozić stelarz w bagażniku a dzidzię w foteliku.Poszukaj na necie sklepu z tym wózkiem i podjedż pooglądać,buziaczki :-)

Tez chciałam x landera ale za wielki jak do nas do mieszkania zdecydowalismy sie na zoopera z gondolą jest lekki mału po złozeniu i sie super prowadzi :tak:

Ewa - jak tak bedziesz słuchała negatywów to zadnego wózka nie kupisz .. ja juz też musze słuchać znajomych , że mutsy to be , że taki ze owaki .. idz do sklepu i sama zobacz :))...

Ja jestem zdecydowana na ROAN Marita. Oglądałam je kilkakrotnie w internecie na stronie producenta, a wczoraj widziałam na żywo i bardzo mi sie podoba. Cena też jest dla mnie przystępna. Jest tylko jeden problem- w moim mieście w sklepach z wózkami ich nie ma, a nie mam jakoś przekonania do zakupow przez internet.
Dziewczyny ze Śląska moze macie namiary na jakiś sklep z tymi wózkami. Proszę o info:happy:.

Kama - ja już dawno wybrałam sobie ten model - jest wręcz idealny. Ale mam dla Ciebie zła wiadomość: Roany sa produkowane z Częstochowie, gdzie mieszkam, a w żadnym czestochowskim sklepie ich nie ma!! :wściekła/y: Pozostaje tylko zakup przez niezawodne Allegro :tak:
Ale jak znajdziesz jakis sklep z tymi wózkami, to daj znać. Chętnie zajrzę!

Ewa, nie sugeruj się opiniami. Wszystkie te wózki z dużymi kołami są mniej więcej tak samo ciężkie (czy 13 czy 14 kg co za różnica), duże i słabo się składają. Ale za to amortyzacja jest super, a dla takiego małego dzidziusia to ważna wg. mnie sprawa. Byle do twojego samochodu do bagażnika się zmieścił. A X-Landera ma moja koleżanka i jest super zadowolona, praktycznie do dziś jeździ nim (mała ma 2 lata), a miała Mutsy na początku a jakoś jej XLander bardziej przypasował...

reklama
Kkasiulka , Kama- podobno pod latarnia jest zawsze najciemniej .. mi ten wózek chciała znajoma sprezentować , ale jakoś kompletnie mi nie pasuje :))

Do góry