reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Ida - miedzy złotymi a arkadią , to już rzut beretem ...

Kasia Z dała dobry pomysł , wytestujmy wózek w sklepie, wsadzmy go do bagażnika w celu sprawdzenia , czy się miesci a potem przekręćmy klucz i stacyjce i chodu... no i mamy nowa lizmuzynę dla dziecka gratis i pamiętajmy że w ten sposób nie ogladamy wózków coneco itp .. ale takie ciut drogawe .. zróbmy to w porze deszczowej , to może jeszcze folie dadzą do testów ..

pani na solidarności mi powiedziała zeby nie kupowac do wózków oryginalnych foli .. koszt do mutsy to np 150zł .. sa uniwersalne za 30zł .. wogóle mili sa Ci ludzie w tym sklepie

reklama
aniam- a w którym miejscu (mniej więcej) są te sklepy na solidarności???

ida- do calineczki tez skoczę:tak: dzięki:)

ja uwielbiam ciuchy z bhs:tak::tak: ostatnio zakupiłam tam sobie gatki (rewelacyjne), tunikę i kostium kąpielowy, a dla małej leginsy, 2 tuniki i strój kąpielowy:tak: a skoro są przeceny, to przed wyjazdem nad morze też tam zajrzę:-)

po pierwszym przeglądzie julkowych ciuszków (0-3 miesiace) mam dla oli:
12 koszulek/kaftaników
5 bawełnianych pajacyków
8 komplecików: śpiochy, kaftanik
5 bodzików z długim rękawem
3 rapersy
8 bodzików z krótkim rękawkiem
5 czapeczek
10 par skarpetek
2 pary niedrapek

Aniam - :laugh2: niezly plan. To moze ja wyprobuje Bugaboo:laugh2::laugh2::laugh2:

No wlasnie ja kupowalam na Solidarnosci pierwszy fotelik ale wczoraj nie widzialam tego sklepu przejezdzajac tamtedy:confused: Ani tego po drugiej stronie po schodkach. :crazy: Czy te 2 sklepy nadal istnieja?

Ewa - no to wyprawka juz raczej skompletowana.:-)

W zlotych tarasach nie ma BHS ani Cubusa:no: sazkoda.

A ja nadal nie wiem co z wózkiem , łóżeczkiem, ubranka są daleko :-(.
Kurcze muszę się za to zabrać.
A na Solindarności byłam i pani była średnio miła :baffled:, na dodatek powiedziała, że do tego wózka co chcę nie ma gondoli a na stronach producenta jak wół napisane jest jaka gondola pasuje :baffled:

Karina - no tak przecież dla tych tanich nie ma się co poświęcać ... a zwiać jakoś trzeba hi hi ..te sklepy nadal istnieja , ostatnio byłyśmy tam z Sanya ..

Ewa - sklepy są między feminą, a bankowym , po obu stronach ...

Agata - zawsze się musi trafić jakaś niemiła krowa , co poradzić ...

A ja już przybyłam z Arkadi .. kupiłam : dresik dla malucha w BHS, gruszkę do nosa chicco ( pani na szkole rodzenia poleciła ).. dwa staniki do karmienia z H&M .. może się przydadzą a może nie , bo jestem do nich negatywnie nastawiona.. skarpetki w smyku ( 3.80 za trzy pary ,,, szaleństwo normalnie )
bluzkę dla siebie w jeans club za całe 15zł.. i dwie koszulki dla córek przyjaciółki .. i tyle zakupów ..

A ja dzisiaj zaliczyłam Blue CityC&A tylko bo byłam przelotem:-)
ale kupiłam 2 pary jeansików(białe z myszką Minnie i ciemne z kieszonkami-serduszkami na pupie) dla małej, śliczne oliwkowe bojóweczki i komplecik z ocieplanymi spodenkami ,sweterek i bluzeczka:-)

Nie mogliśmy się powstrzymać:tak: Fajnie bo Y. się wciągnął i zaczyna nawet sam wybierać :-)

reklama
Ewa - no ja tez chce to nabyc , z Sanya juz ogladałyśmy na allegro .. a w smyku ponad 200zł hi hi ...choć i na allegro czasem można trafić za 88zł

Do góry