reklama
Macie racje .. z tymi kolorami , ze różu jest bardzo duzo i przykro mi to stwierdzić ale dla chłopców jest mniej ubrań niż dla dziewczynek i nikt mi nie powie że jest inaczej .. a to akurat nie jest sprawiedliwe ..
Ogólnie ja lubie róż i małe dzieci ładnie w nim wyglądaja , ale oczywiście bez przesady .. ostatnio pomagałam z przyjaciółka wybierać wózek jej młodszej siostrze , zdecydowała się na chicco 3 w 1 bo jest niezbyt drogi a nie miała za dużo kaski .. no ale kolor , chciała różowy a prawie wszystkie ciuszki ma różowe i kocyki i całą reszte .. na szczęscie wkońcu wybrała beżowy z dodatkami niebieskiego )
Ogólnie ja lubie róż i małe dzieci ładnie w nim wyglądaja , ale oczywiście bez przesady .. ostatnio pomagałam z przyjaciółka wybierać wózek jej młodszej siostrze , zdecydowała się na chicco 3 w 1 bo jest niezbyt drogi a nie miała za dużo kaski .. no ale kolor , chciała różowy a prawie wszystkie ciuszki ma różowe i kocyki i całą reszte .. na szczęscie wkońcu wybrała beżowy z dodatkami niebieskiego )
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Sanya - kupowałaś na allegro?? Bo ten sprzedawca miał też kilka innych fajnych rzeczy, miedzy innymi body odpinane po długości, co jest bardzo przydatne przy maleńkim dziecku. Ja kupiłam takie żółte, w paseczki. Piękne!!
A wiecie co mnie jeszcze wkurza? Pakowanie rzeczy po 7 sztuk.... Ja chcę się nacieszyć każdą pojedyńczą rzeczą i każdą oglądam z każdej strony a tu mi pakują 7 naraz i po mojej zabawie....:-(
A wiecie co mnie jeszcze wkurza? Pakowanie rzeczy po 7 sztuk.... Ja chcę się nacieszyć każdą pojedyńczą rzeczą i każdą oglądam z każdej strony a tu mi pakują 7 naraz i po mojej zabawie....:-(
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Aniam - co do mniejszego wyboru ciuszkow dla chlopcow to niestety prawda. No ale to tak jak z damskimi i meskimi ciuchami. Zreszta ile modeli spodenek mozna wymyslec? A dziewczynki moga nosic sukienki, spodnice, spodnie.... .;-) No i lubia sie stroic.
Kkasiulka-tak na Allegro i też kupiłam pasiaste bodziaki, jakieś żółte,seledynowe itd.
Ja już daję na luz z ubrankami, teraz skupiam się na pojazdach i materacach:-)
Potem już tylko zostaną artykuły higieniczne.
No i muszę kupić ładną pojemną torbę do szpitala:-)
Ja już daję na luz z ubrankami, teraz skupiam się na pojazdach i materacach:-)
Potem już tylko zostaną artykuły higieniczne.
No i muszę kupić ładną pojemną torbę do szpitala:-)
wróciłyśmy z arkadii
dziewczynki obkupione:-)
ola: dwa komplety dresików z cubusa (beżowy i błękitny), spodenki, 4 bodziki z długim rękawem, 2 czapeczki, 3 pary skarpeteczek
julka- gaciochy, 2 sukienki, spodnie, sandałki i dwie pary spodenek
mama- nic
co do różu- siebie nie widzę w tym kolorze, ale dziewczynki owszem chociaż- mimo wszytko staram sie kupować ubrania w uniwersalnych kolorach i dla julki i dla oleńki
dziewczynki obkupione:-)
ola: dwa komplety dresików z cubusa (beżowy i błękitny), spodenki, 4 bodziki z długim rękawem, 2 czapeczki, 3 pary skarpeteczek
julka- gaciochy, 2 sukienki, spodnie, sandałki i dwie pary spodenek
mama- nic
co do różu- siebie nie widzę w tym kolorze, ale dziewczynki owszem chociaż- mimo wszytko staram sie kupować ubrania w uniwersalnych kolorach i dla julki i dla oleńki
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Sanya - ja dopiero niedawno zaczęłam kupować, więc jeszcze kompletuję ciuszki Mam tylko kilka ciuszków, dużo jeszcze przede mną, ale czekałam aż już będę miała czas, jak fajnie być w domu :-)
Ewa - gratuluje udanych zakupów A dlaczego dla siebie nic nie kupiłaś ??
Ewa - gratuluje udanych zakupów A dlaczego dla siebie nic nie kupiłaś ??
A dlaczego dla siebie nic nie kupiłaś ??
kasiulka- czasu zabrakło julcia zaczęła marudzić więc musiałyśmy wracać... ale przed wyjazdem uda mi się jeszcze może skoczyć na jakieś zakupki:-)
reklama
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Ewa - no tak - z dzieckiem to już nie to samo.... Trzeba mieć oczy naokoło głowy i siły supermana....
Podziel się: