reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
Macie racje .. z tymi kolorami , ze różu jest bardzo duzo i przykro mi to stwierdzić ale dla chłopców jest mniej ubrań niż dla dziewczynek i nikt mi nie powie że jest inaczej .. a to akurat nie jest sprawiedliwe ..
Ogólnie ja lubie róż i małe dzieci ładnie w nim wyglądaja , ale oczywiście bez przesady .. ostatnio pomagałam z przyjaciółka wybierać wózek jej młodszej siostrze , zdecydowała się na chicco 3 w 1 bo jest niezbyt drogi a nie miała za dużo kaski .. no ale kolor , chciała różowy a prawie wszystkie ciuszki ma różowe i kocyki i całą reszte .. na szczęscie wkońcu wybrała beżowy z dodatkami niebieskiego :))

Sanya - kupowałaś na allegro?? Bo ten sprzedawca miał też kilka innych fajnych rzeczy, miedzy innymi body odpinane po długości, co jest bardzo przydatne przy maleńkim dziecku. Ja kupiłam takie żółte, w paseczki. Piękne!! :-D
A wiecie co mnie jeszcze wkurza? Pakowanie rzeczy po 7 sztuk....:wściekła/y: Ja chcę się nacieszyć każdą pojedyńczą rzeczą i każdą oglądam z każdej strony a tu mi pakują 7 naraz i po mojej zabawie....:zawstydzona/y::-(

Aniam - co do mniejszego wyboru ciuszkow dla chlopcow to niestety prawda. No ale to tak jak z damskimi i meskimi ciuchami. Zreszta ile modeli spodenek mozna wymyslec? A dziewczynki moga nosic sukienki, spodnice, spodnie.... .;-) No i lubia sie stroic.

Kkasiulka-tak na Allegro i też kupiłam pasiaste bodziaki, jakieś żółte,seledynowe itd.

Ja już daję na luz z ubrankami, teraz skupiam się na pojazdach i materacach:-)
Potem już tylko zostaną artykuły higieniczne.

No i muszę kupić ładną pojemną torbę do szpitala:-)

wróciłyśmy z arkadii:tak:
dziewczynki obkupione:-)

ola: dwa komplety dresików z cubusa (beżowy i błękitny), spodenki, 4 bodziki z długim rękawem, 2 czapeczki, 3 pary skarpeteczek:)

julka- gaciochy, 2 sukienki, spodnie, sandałki i dwie pary spodenek

mama- nic:-p

co do różu- siebie nie widzę w tym kolorze, ale dziewczynki owszem:tak: chociaż- mimo wszytko staram sie kupować ubrania w uniwersalnych kolorach i dla julki i dla oleńki

Sanya - ja dopiero niedawno zaczęłam kupować, więc jeszcze kompletuję ciuszki :tak: Mam tylko kilka ciuszków, dużo jeszcze przede mną, ale czekałam aż już będę miała czas, jak fajnie być w domu :-D:-p:-)

Ewa - gratuluje udanych zakupów :tak: A dlaczego dla siebie nic nie kupiłaś ??

reklama
Do góry