reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
Ewa - moja przyjaciółka ta co ma dwie dziewuszki rozwaliła dwie sztuki , ale to dlatego ze nie miała samochodu i za cięzkie zakupy lądowały w koszu i na rączkach wózka , jeden miała nowy a drugi taki sam potem dostała po kimś bo już nie chciała kupowac następnego .. ale stwierdziła że więcej by wózka tej firmy nie kupiła .. no i to było dwa lata temu jak wykończyła ostatni wiec może teraz jest inaczej ..

Karina - to ja jutro mykam do BHS , w arkadi ?? ostatnio jak tam byłam to jeszcze nie było przecen..

Sanya - ja tez kupiłam wczoraj czapeczke za całe 1zł .. z metką jeszcze firmy next .. a gdzie to chyba pisac nie musze ..

Ewa - no i pamiętaj że te sklepy na solidarności sa dwa , z jednej strony od 2tyś do góry a po drugiej stronie ciut tańsze wózeczki ...i wiele polskich firm.

Anaklim, ja tez od rozu dostaje wysypki, nawet Zuzia już wie ze na nic rozowego mnie nie naciagnie.
Co to jest BHS?
[FONT=&quot]Ewa, ja nieustajaco polecam Calineczke na Grochowskiej, mam wrazenie ze ceny maja ciut nizsze niż gdzie indziej. [/FONT]

U mnie to niestety sklepów z rzeczami dla niemowląt to jest baaardzo mało... wózka szukałam, już niby znalazłam ale w końcu i tak na allegro sobie zamówiłam... Bo na mieście koloru takiego jaki chciałam nie mogłam znaleźć... to samo chyba będzie z ciuszkami, bo jak są sklepy to straaaasznie drogie... A wózek na allegro kupiłam i jest śliczny, wydaje sie solidny, wielofunkcyjny z fotelikiem aż mi sie dzidzia obudziła w brzuchu jak go zobaczyłam :-)

Anaklim - ja kocham blekit i gabi miala na poczatku bardzo duzo ubranek w tym kolorze, zreszta nie tylko ubranek - kocyki, przewijak itp. Ale czym starsza dziewczynka to rozu coraz wiecej :baffled:

Agata - pewnie ze z Gabi:-) I wacale nie narzekala :tak:

Ewa - uwazaj na wozki Graco, ja tez o nich myslalam ale obsluga z Wozki na Solidarnosci mnie odwiodla od tego zakupu. No i teraz wiem ze mieli racje. Ta moja najlepsza tu koleznaka kupila Graco i to jest koszmar. Ona ma ten Mosaic - okropna pomylka. Wprawdzie wozek sklada sie bardzo ladnie do malych rozm ale to jedyna jego zaleta. Prowadzenie koszmarne, kola do du.y, niewygodne siedzisko z ktorego dziecko wypada:szok:, budka do niczego sie nie nadaje - atrapa... itp. Moze inne modele sa lepsze ale ja bym juz nie zaryzykowala zakupu zadnego wozka tej formy choc wizualnie bardzo mi sie podobaja.

Aniam - tak dzis w Arkadii bylam w tym BHS. Naprawde przeceny sa swietne i prawie na wszystko. Nie tak jak w H&m czy Next. Obkupilam sie nei tylko w ciuchy.

Ewa ja mam Graco spacerówkę - rozpadać to się nie rozpada, a wożę czasem w niej straszne ciężary w koszu. Natomiast co do reszty to zależy od modelu, podejrzewam że głębokie wózki są całkiem inne, więc się nie wypowiadam. W każdym razie co do rozpadania nie mam zastrzeżeń - to drugie dziecko w tym wózku i nic się nie dzieje...
Co do testów to wsadźcie sobie w wózek zgrzewkę mineralki i spróbujcie pojeździć, w miarę możliwości po czymś nierównym (może się uda wyprowadzić na chodnik) i schodach; też polecam złożenie do swojego bagażnika - czasem się nie mieści, a czasem tak się kosmicznie składa że po 1 razie ma się dość. ;-)

reklama
Byliśmy wczoraj z całą rodzinką w sklepie z wózkami i..... już wybraliśmy wózior na 100%
X-Lander X1 .Tylko trzeba zamówić miesiąc wcześniej kolor.
Co do ubranek po mału się zbierają hihihi wszystko maleńkie i słodkie.

Do góry