reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

sreberko- ja chyba też kupię x landera:tak::tak:

abigail
- ja bardzo często kupuje julci ubranka na allegro i jeszcze nie zdarzyło mi się trafić na produkt niezgodny z opisem... a mówię- kupuje sporo:tak:

jak już napisałam- kupiłam dziś dla oli 2 rapersiki w h&m (po 14 zł za sztukę:-)) i dwa bawełniane pajacyki:-D

aniam- przypomnij mi kochana gdzie jest ten sklep, w którym xlandery można obejrzeć..

reklama
Ewa - to jest na ulicy ciołka, jak skręcisz z górczewskiej w ciołka to sklep bedzie po lewej stronie , tylko uwazaj żeby go nie przeoczyć bo dość słabo go widać, nazywa się Adi albo jakoś tak ..

Ja dzis oblecialam 3 CH - Zlote Tarasy, Klifa i Arkadie.
No i znow pozbylam sie gotowki. Mialam zamiar kupic 2 pory spioszkow a kupilam kilka kmp dla Tobiaszka. Ale jak tu sie oprzec tym wyprzedazom? Najepsze byly dzis wyprzedaze w BHS np za kmp - spodenki, bluzka i kurtka zaplacilam 29 zl.:szok: A kosztowal 129 zl.

Karina-brawo;-)

A ja wczoraj kupiłam cudną czapeczkę dla małej w jakimś chorym sklepie...dziewczyny tam wyprawka kosztowała....700 zł:szok: body plus kocyk jakiś mini-mini dosłwonie...412 zł... ale czapeczki były w cenach takich jak w świecie dziecka więc jeszcze znośnie... ale dajcie spokój...
A potem poszłam do Smyka i kupiłam 3 cudne welurkowe pajacyki:) 2 białe i jeden różowy ... :happy2:

Ale szalecie dziewczyny z zakupami, co będzie jak włączy wam sie syndrom wicia gniazda ;-):-D

Karina - i tak wszystkie te centra handlowe z Gabrysią? Cudowne dziecko :tak::tak::tak::tak:

A tutaj sliczne ciuszki, ale większośc różowa:( A ja mam uczulenie na róż:(
Kupuję na razie beże, ecru, żółcie i zielenie jak również wszystkie odcienie niebieskości; tak, tak... dla mojej dziewczynki:)

cześć mamuśki w szale zakupów...

Myśmy wczoraj odebrali wózek głęboki "rodzinny - z dziecka do dziecka" czyli używany:-), i ku mojemy zdziwieniu okazało się że to emmaljunga - i teraz chyba na prawdę wiem dlaczego on przez tyle lat na prawdę wygląda jak nowy;-)

reklama
Do góry