reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
Karina - my tak z Sanya kiedyś chodziłysmy po sklepach i potem szukałysmy tych samych rzeczy na allegro , większość znalazłyśmy , oczywiście o połowe taniej .. a z tą wanienką fisher price to przeżyłam szok .. bo tam kosztuje 239zł .. choć mi kolezanka z pracy powiedziała żeby jej nie kupować, bo jest bardzo mała i w tym lezaczku dziecko marźnie ..

Dla mnie wtorek jak najbardziej ok :tak::tak:, tylko muszę jeszcze luknąć o której kończą sie zajęcia dla kobit w ciąży bo obiecałam sobie gimnastykę ale przez katar 3 tygodnie a teraz tydzień bólu głowu nie mogłam iść. No ale obiecałam sobie, że od przyszłego tygodnia zaczynam.:tak::tak:

Eee ja szybciej sama podjemę decyzję niż D. ale bez "macania" mebli się nie obejdzie.

Ja mam manicure o 9:30 szacuję żę o 11:30 będę wolna więc co powiecie na 12:00?
Akurat upał przesiedzimy sklepiea potem na lody hehehee:happy:

Ewa - fajny choć nie widziałam nigdy takiego w sklepie ..

Ja dziś byłam w ikea .. po namysłach stwierdziliśmy że nie kupujemy komody z przewijakiem , meble dziecięce kupimy jak się wyprowadzimy czyli na wiosne , więc narazie nabyliśmy w ikea regał kąpielowy , ma dwie półki , można też wanienke na tym spokojnie postawić . do tego kupiliśmy przewijak , dwa pokrowce do niego i takie pojemniki przyczepiane do tego regału na pieluchy i inne szpargały .. na razie wystarczy ..
To co we wtorek o 12stej ?? może od razu umówimy się tam pod sklepem ?? co wy na to ?

Obiecalam sobie,z e nic nie kupuje dla Malutkiej, bo mam rzeczy po Zuzi i mam dostac za 2 tyg od kolezanki, ale nie wytrzymalam i kupilam kilka drobiazgów na przecenach w H&M i 5,10,15. Tez sie zastanawiam nad wozkiem i dzisiaj spotkalam kolezanke, ktora ma od 10 miesiecy X-lander-a i jest zadowolona i nowy jest w cenie uzywanej Emmaljungi nad ktora sie wciaz zastanawiam. ;-)

Ida - ładne są xlandery , podobno jedyną ich wada jest to że czasem pęka gabka ta co jest na rączce , ale nie w każdym ..

reklama
Ewa- ten wózek w ŚD chyba nie wystepuje,ale jest w Blue City w sklepie "Dziecko" zaraz koło Saturna.

Dzisiaj kupiłam tylko małej bodziaka ze Snoopy'm i dwie czapeczki.Tatuś sam wybrał zestaw w paseczki i sówki: czapka,śliniak, półśpiochy,koszulka, body i pajacyk.Rozczuliło mnie to strasznie.:blink::happy2:

Szukałam tego pokrowca na przewijak ,ale nie ma:no:

Do góry