reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

KLamy czy dziury - pokazane jest na zdjęciu aniam :tak::tak:
no to nie mam tych dziurek:-)
Ustaliliśmy że kupujemy jednak fotelik Mutsy,a jak nam się nie sprawdzi, to się kupi inny do auta i po kłopocie.

A pokrowców poszukaj w większej ilości :laugh2::laugh2:
No właśnie tu jest problem, bo przewijak jest 75x80,w sklepie pani twierdzi, że takowe nie istnieją (wogóle w ŚD babki niesympatyczne i mało pomocne) na co ja roześmiałam się perliście i odeszłam krokiem nieco chwiejnym, na allegro znalazłam coś fajnego,jednokolorowe z grubej frotki,muszę tylko skrobnąć maila do sprzedawcy czy aby na pewno mi podejdą :tak::tak::tak: ile zakupić tego? ze 3 sztuki?

Co do wyprawy -mnie każdy dzień pasuje:-) Ja mogę codziennie;-) jestem na takim etapie upierdliwości,że dzisiaj w ŚD obsługiwało mnie 3 panów :cool2::tak::nerd:
Ewa- ktoś mi ostatnio mówił,żeby się przyjrzeć x-landerom i widziałam ich sporo na ulicy i nie są takie złe:tak: całkime zgrabniutkie:tak:

reklama
Agata - no właśnie miło że chodziło o to samo tylko w BMW juz same te zaczepy nazywają się ISOFIX i dlatego zgłupiałam .. ale ogólnie ja raczej tej bazy nie kupie , troszkę to ustrojstwo jest za drogie .. kosztuje tyle co fotelik wiec bez przesady ..

Co do terminu to mi pasuje i wtorek i czwartek jak tam wolicie ...

Co do wózka to ja nic nie wiem narazie .. dziś oglądalismy też mutsy .. a co ma być to będzie coś wybrac musze

Sanya - 3 sztuki to na początek dobra ilość. Zabaczysz jak będą ci się zużywać i czy będziesz potrzebować więcej :tak::tak:

Szukam mebli do pokoi dziecięcych i takie cuda znalazłam, ceny z kosmosu :szok:
http://www.cudownelata.pl/

Tekst D. - zobaczymy jak będziemy stali z kasą przy przeprowadzce to będziemy decydować o meblach - tyle, że przeprowadzka raczej w grudniu a mała urodzi sie jakby we wrześniu :nerd:
A tam najwyżej kupię sama, każdę przywieść do domu i skręcę to akturat nie jest problem.:laugh2:

A tam najwyżej kupię sama, każdę przywieść do domu i skręcę to akturat nie jest problem.:laugh2:

No ja usiadłam dałam Y. linki do zdjęć mebelków, wybrał, zamowiłam ,on zapłacił i czekamy.
jakbym się zdała na niego to nadal bym czekała co wybierze, bo przecież teraz meczyki i duperele... a to się samo przywiezie i złoży:-p:-p:-p
eeeeh chłopy chłopy:-D:-D:-D:-D

No tak faceci .. ja mam wybraną komode , bo łóżeczko to już mam , tylko zawsze do ikea jest za daleko a to czasu nie ma a to co innego ... bo tylko komode kupuje no bo też się wyprowadzamy ...

Agata - piekne mebelki.

Mi pasuje kazdy dzien. Wtorek czy czwartek moga byc.

Sanya - ja mialam ten fotelik Mutsy i bylam zadowolona, jedyny minus to to ze kupilam czarny (to byl jedyny egzemplarz dostepny na naszym rynku:baffled:.) i dosc mocno sie nagrzewal w aucie w sloncu. No i chyba byl ciezszy od Maxi-Cosi cabrio. Ale byl super wygodny w montazu na stelaz ( bez adaptorow).

Jestem ciemniak straszny, nie wiedzialam ze te dziurki z siedzeniach to wlasnie ISOFIX:zawstydzona/y:

Ja dzis poszalalam na zakupach w Zara, kocham te wyprzedaze.:tak:

No i w Smyku juz sie przymierzalam do wanienki itp. ale jeszcze troszke poczekam jednak zeby nie zagracac mieszkania.
Teraz musze w koncu wybrac wozek. Bo inne rzeczy typu wanienka moge zlecic Adamowi. Ale wozek musze sama dokladnie "wymacac" ;-)

W Smyku sa sliczne duze, pieluszki flanelowe 3pack. dla dziewczynek. Polecam. Niestety wzorki dla chlopcow juz nie sa takie ladne.

Ostatnia edycja:
reklama
Sanya - ja mialam ten fotelik Mutsy i bylam zadowolona, jedyny minus to to ze kupilam czarny (to byl jedyny egzemplarz dostepny na naszym rynku:baffled:.) i dosc mocno sie nagrzewal w aucie w sloncu. No i chyba byl ciezszy od Maxi-Cosi cabrio. Ale byl super wygodny w montazu na stelaz ( bez adaptorow).

No właśnie, ja zdecydowałam,że nie będę się rozdrabniać i kupię Mutsy, tyle że ja i tak chcę jasny więc problem z głowy plus przyciemnione szyby w aucie:-) No jest cięższy waży 5 kg ale z tą bazą...

Dziewczyny to może WTOREK poszłybyśmy?

Do góry