reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Dziewczyny ja też jestem w lesie z zakupami. Kupiłam używany wózek i póki co to wszystko. Po starszej córci już nic nie zostało (przecież to i tak byłyby juz starocie), a poza tym też większość ciuszków miałam od kogoś. Tak suma sumarum nie mam jeszcze nic i powoli przymierzam się do zakupów.
Moja starsza córcia miała po urodzeniu 59 cm dlatego nastawiam się na rozmiar 62 na początek. Gorzej że nie wiem na jaki gatunek ciuszków się nastawić bo wrzesień może być albo bardzo chłodny albo jeszcze letni....

reklama
Ja też nic jeszcze nie mam gotowego, ale wiem, że jak przejżę ubrania po Marii i powybieram te co chcę to resztę zakupię w ....... H&M :-p, dzisiaj widziałam kilka ubranek i nigdzie indziej nie będę jechać bo pamiętam, że to co miałam z H&M świetnie sie sprawdziło. :tak::tak:
A z mebli muszę kupić wszystko - łóżeczko, komodę, przewijak, wózek.
NOżyczek nie używam, kupię małej w mothercare obcinacz, mam nadzieję, że będzie w innym kolorze niż biały bo takowy ma Maria :laugh2:

A mi brakuje tego z czym problemów jest najwięcej czyli wózka .. reszta już prawie skompletowana .... głowa do góry .. kupicie wszystko na czas

Artemida - ja nie ma kompletnie nic, na dodatek leżę więc chyba będę w necie zamawiać. Jedyne co wiem to jaki chcę kupić wózek i to wszystko.

Artemida, tez zastnawialam sie nad gruboscia ubranek, ostanio na Onecie czytalam, ze chlodna jesien ma przyjsc we wrzesniu, ale czy takim dlogoterminowym prognozom mozna wierzyc?

W tym roku jak ogladam prognozy na dłuższe terminy , to jeszcze zadna się nie sprawdziła ...:((...chyba trzeba dzieciaki zapakować na cebule w razie czego ..

Aniam - masz rację - na cebulkę będziemy ubierać - tak czy siak nie ma wyjścia - trzeba się przygotować na lekkie i cieplejsze ubranka. Rozdwajamy się w czasie kiedy pogoda może być różniasta.

reklama
mój szacowny małżonek wczoraj z pracy przywiózł worek zakupów
jest inf od systemow ksiegowych i wczoraj był w hurtowni bielizny...
skarpetki , rajstopki wszystko z firmy WOLA no i ceny rewelacyjne....
a teraz mam zadanie bojwe wybrac miedzy dwoma wózkami i chyba bliższy sercu memu jest ten drugi...
pierwszy
drugi
jakies plusy minusy do nich??
dzis musze wybrac bo jutro ma dac znac ksiegowej i maja ściagac w cenie hurtowej czyli jakies 40% taniej jak mi wiadomo
skoro tak to można poszaleć a co........

Do góry