Hehehe - teraz to i ja mogę dołączyc do jeżdżących mam. Kaj ma fotelik na środku. Tak jest chyba najbezpieczniej a w dodatku Kajek dobrze wszystko widzi Nie zastanawiałam się jeszcze czy będę wozić małą z przodu czy z tyłu. Z tyłu raczej
reklama
aniam spoko ... tez sie nabralam na te opaski ;-)... uwierzylam tez w lokomotiv, homeopatie itp ;-)... no ale kazde dziecko inne ...
no i przede wszystkim wydaje mi sie u mojego szkraba to ma zwiazek glownie z tym szkockim gorskim klimatem i terenem, w polsce bylo znosnie ...
no i przede wszystkim wydaje mi sie u mojego szkraba to ma zwiazek glownie z tym szkockim gorskim klimatem i terenem, w polsce bylo znosnie ...
Nooo ja to raczej póki nie zrobię prawka to nie mam wyboru- ja i mała z tyłu.
A dzisiaj idę wymacać czy mam bolce w siedzeniach i dopytać o fotelik jak to to zamontować u nas.
I upragnione zakupy hehe, przewijaki,wanienki i inne
A dzisiaj idę wymacać czy mam bolce w siedzeniach i dopytać o fotelik jak to to zamontować u nas.
I upragnione zakupy hehe, przewijaki,wanienki i inne
Agata - ja mam w samochodzie dokładnie coś takiego
fotelik.info :: ISOFIX nowoczesny system mocowania fotelików -
chodzi o te czarne klamry w siedzieniach.
I w moim aucie jest to seryjnie robione w każdym.
Sanya - ale Ci fajnie ..
A ja właśnie straciłam wene co do wózka .. bo ... ten co chciałam w internecie jest w kolorach bezowych i taki chciałam .. a tu się teraz okazało ..że w tym roku można kupić tylko granatowy , albo czarny i zaden kolor mi sie nie podoba , niby kolor wydawałoby sie mało ważny ale jak się kupuje to już by się chciało taki jak się podoba..
Sanya - ale Ci fajnie ..
A ja właśnie straciłam wene co do wózka .. bo ... ten co chciałam w internecie jest w kolorach bezowych i taki chciałam .. a tu się teraz okazało ..że w tym roku można kupić tylko granatowy , albo czarny i zaden kolor mi sie nie podoba , niby kolor wydawałoby sie mało ważny ale jak się kupuje to już by się chciało taki jak się podoba..
Aniam-doskonale cię rozumiem, ja dzisiaj podjęłam podobną decyzję! Ten wózek Slider który widziałyśmy w Świecie Dziecka.. wyobraź sobie,że ten kolor (miętowy a raczej zielony jak dla mnie) w katalogu jest opisany jako BIAŁY!!!Zwątpiłam ,a już mieliśmy go kupować... I zostajemy przy poprzednim lightweight, umyśliłam sobie kolor "cargo crema"i modlę się aby to był naprawdę kremowy a nie znowu zieleń ... Teraz muszę podejść w tygodniu i złożyć zamówienie..
Plus pan namówił nas na kupno fotelika Maxi-Cosi, bo stwierdził,że te od Mutsy "są nieporęczne i nie nadają się do auta"... muszę to jeszcze zweryfikować, bo mam nadzieje,że nie chodzi tylko o zwiększenie sprzedaży;-))Oczywiście nie mam w aucie ISOFIX więc muszę mocować pasami.
Kupiliśmy też przewijak duży -w sam raz do mojej komody (beżowy z foczką-cudo),wanienkę Onda ze stelażem, śpiworek dla małej, okrycie kapielowe, plus trochę akcesoriów jak nożyczki i obcinacz,szczotkę i grzebyk,agrafki i takie tam... drobiazgi ...A teraz nie mogę ruszyć nogą bo spuchłam jak balon hehhe:-)
Plus pan namówił nas na kupno fotelika Maxi-Cosi, bo stwierdził,że te od Mutsy "są nieporęczne i nie nadają się do auta"... muszę to jeszcze zweryfikować, bo mam nadzieje,że nie chodzi tylko o zwiększenie sprzedaży;-))Oczywiście nie mam w aucie ISOFIX więc muszę mocować pasami.
Kupiliśmy też przewijak duży -w sam raz do mojej komody (beżowy z foczką-cudo),wanienkę Onda ze stelażem, śpiworek dla małej, okrycie kapielowe, plus trochę akcesoriów jak nożyczki i obcinacz,szczotkę i grzebyk,agrafki i takie tam... drobiazgi ...A teraz nie mogę ruszyć nogą bo spuchłam jak balon hehhe:-)
agata806
Fan(ka)
Agata - ja mam w samochodzie dokładnie coś takiego
No ja właśnie myślałam o tych klamrach, w któe wkłada sie bolce z bazy isofixa - myślałyśmy o tym samym
Sanya - czyli dom niedługo będzie gotowy na przyjęcie malucha
Ja dzisiaj wymiękłam - D. powiedział, że jak będzie położona podłoga w domu to zobaczymy jakie meble bedą pasować - tyle, że podłoga będzie pewnie we wrześniu
no to w końcu klamry czy dziury to jest ten ISOFIX?:-) bo ja jestem technicznie uposledzona...No ja właśnie myślałam o tych klamrach, w któe wkłada sie bolce z bazy isofixa - myślałyśmy o tym samym
Sanya - czyli dom niedługo będzie gotowy na przyjęcie malucha
no w sumie tak tylko mebelki muszą dojść... sprawdziłam wymiary komody-przewijak pasuje:-)
A to mój przewijaczek ;-) prawda że śliczny?;-) teraz szukam pokrowca
agata806
Fan(ka)
no to w końcu klamry czy dziury to jest ten ISOFIX?:-) bo ja jestem technicznie uposledzona...
no w sumie tak tylko mebelki muszą dojść... sprawdziłam wymiary komody-przewijak pasuje:-)
A to mój przewijaczek ;-) prawda że śliczny?;-) teraz szukam pokrowca
KLamy czy dziury - pokazane jest na zdjęciu aniam
A pokrowców poszukaj w większej ilości
Jak kupiłam flanelowe pieluchy w przeróżne wzorki i super się sprawdzały
A to mój przewijaczek ;-) prawda że śliczny?;-)
sanya- uroczy!!! i chyba mamy podobny gust, jeśli chodzi o kolory:-):-)
co do wózka- w dalszym ciągu nie wiem co kupić podobają mi się x-landery, ale... jakieś taki duże sie wydają
reklama
Podziel się: