agata806
Fan(ka)
Isunia-czadowe te pościeleu nas w mothercare nie ma takich ładnych rzeczy
Karina- pewnie i tak :-), młoda będzie mi znosić do domu jakieś lale i inne manekiny hehhe, ja tam wolałam swoje pluszowe psy i wielką wywrotkę z plastiku do której mogłam wejść i pies mnie ciągnął:-)byłam typ raczej samochodzikowo-żołnierzykowy....pewnie dlatego ,że ktoś mądry przekonywal moją Mamę że będę Filipem a nie Anią
Kkasiulka-zabobony są straszne... nie dalej jak 2 dni temu przeczytałam na majowych wątkach o dziewczynie ,której mama zakazała myć włosy przez całą ciążę.... domyślacie się efektu i reakcji położnych jak przyjechała rodzić?
A tym, że mam już prawie wszystko to bym się nie sugerowała:-) bo ja tak naprawdę nie wiem czy to co mam to jest wszystko:-):-):-)
Ewa- koniecznie wyciągaj P. do "Świata dziecka" , chłopaki tam są naprawdę pomocni, pokażą,rozłożą i złożą:-) Mój Y. już nie chce słyszeć o tym sklepie, mówi: już tam kiedyś byliśmy...4 razy... " i pójdzie dopiero zamówić wózek:-) A ja mogłabym co chwilę tam latać
A niedługo z Aniam mamy jechać do tej hurtowni na Grochowskiej ktoś jeszcze chętny z Wawy?;-)
Ja
Kokardka czerwona ma sciagac na siebie zly wzrok. Bo zla baba najpierw popatrzy tym zlym wzrokiem na kokardke bo sie w oczy rzuca a potem w wozek na bejbika. Jak zauroczy nam dziecko to trzeba dziecku oczy wylizac i nalozyc na nie pasek, skorka orginalna a nie skaj. Zauroczone dziecko jest niespokojne i drze sie jak opetane.
Sanya - 6zł za kokardkę, sorrry....dwie! Ale 8złociszów za przesyłkę!! Ludzie!! Czy to ktoś kupuje?????
A na odczynianie waszych metod nie znałam.... Ja wiem, że trzeba opluć halkę (czy ktoś jeszcze nosi halkę?? no może moja babcia ), przetrzeć nią oczka, ewentualnie przelać nad dzieckiem wosk, przez klucz do wody.....
Taaaa...wieeem....szaleństwo!!
O czym wy piszecie